18
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

APSOLUTNI HIT NA ‘NETU’: ‘Pink’ je napravio grešku, a sada se postavlja pitanje da li je… (FOTO)

Objavljeno: 06.08.19 u 09:15

Čukarički je pre manje od sedam dana poražen od Moldea sa 3:1 na Banovom Brdu, a dan kasnije TV ‘Pink’ je napravio grešku, možda i ne…

Umesto da vest bude da su ‘brđani’ poraženi sa 3:1 od Moldea i eliminisani iz Lige Evrope, na ‘ružičastoj’ televizije je greškom izašla informacija da su Norvežani sa 3:1 pobedili Partizan.

Danas će neko reći da su informativnom delu TV ‘Pink’ vidoviti. Žreb je spojio Partizan i Molde u plej-ofu Lige Evrope. Tačnije, da bi se ovo ‘proročanstvo’ ostvarilo potrebno je da crno-beli prvo eliminišu tursku Malatiju u narednih devet dana, kao i Norvežani nezgodni solunski Aris.

FOTO: YouTube/Printscreen
0
0

18 Komentara

  1. Veceg uvlakacha od ovog glavonje nisam sreo u svom zivotu. Moze samo da mu onaj Krstic parira. Njima ni pertle ne vire.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da se to na tzv televiziji nije desilo slučajno i da u pitanju nije greška. Zapravo jeste greška u suštinskom smislu: niti je Partizan igrao sa tim klubom a ponajmenje nije ispao što mislim da je velika želja ljudi koji vode i uređuju tu tzv. televiziju. Kažem takozvanu,,ne iz nekog mog hira, već zbog neprofesionalnosti,
    potcenjivačkog stava prema svojim gledaocima, subjektivnosti, odsustvu etike, nestručnim radom, lošim kvalitetom slike i zvuka… mogao bih do sutra da nabrajam,
    tako da ova „greška“ nije slučajna, naprotiv, jer oni otvoreno javno priznaju da za njih postoji samo jedan klub i samo jedan način razmišljanja. U bilo kojoj normalnoj zemlji,ova i ovakve tzv. televizije bi odavno izgubile dozvolu za rad!

    0
    0
    Odgovori
  3. Slazem sa Darkom pfc i jos bi dodao mogu da nam se privhate dotinci rom i smrt fasizmu ziveo partizan dragi novinari.

    0
    0
    Odgovori
  4. Posto vidim da se prizeljkuje poraz Partizana,a slicnu stvar nisam procitao za Zvezdine rezultate ja kao navijac PFC SVIM SRCEM ZELIM DA ROMIKE IZGUBE.Kako kaze Bozo Koprivica da igraju 11 Hitlera protiv Zvezde naviao bin za njih. Nije rec o PATRIOTIZMU VEC O ESTETICI ,a ti je Partizan .

    SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN DRAGI NOVINARI

    0
    0
    Odgovori
  5. …hteo osim da potceni Partizan i prizove poraz? Poruka za njega: Pisi ti lepo o tvojoj Zvezdani a partizana se kloni kada vec nemas nikakve novinarske(ako si uopste novinar) etike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter