4
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

NAKON MALATIJE PARTIZAN ČEKA OZBILJAN IZAZOV: Ko su potencijalni protivnici Partizana?

Objavljeno: 05.08.19 u 14:57

Fudbaleri Partizana moraju proći Malatiju, a ukoliko im to pođe za rukom, očekuje ih meč protiv pobednika meča Molde – Aris.

Norveški predstavnik poznat je navijačima u Srbij jer je u prošlom kolu kvalifikacija igrao protiv Čukaričkog.

U prvom kolu slaivli su 7:1 protiv Rejkjavika (drugi meč 0:0), dok je posle na red došao Čukarički. U Moldeu je bilo 0:0, a u Beogradu 3:1. Ekipa nastupa na stadionu ‘Aker’ u Moldeu. Kapacitet je 11.800 mesta. Tim je sačinjen od domaćih igrača, jednog belgijanca, Irca, dvojice Šveđanina i Nigerijca. Tri puta bili su šampioni države (2011, 2012, 2014) godine, četiri puta osvajali su kup takmičenje.

Drugi mogući protivnik u plej-ofu dolazi iz Grčke. Reč je o Arisu koji nastupa na stadionu ‘Kjelantis Vikedilis’Grčki tim je većinski u privatnom vlasništvu, a tim čini miks grčkih i stranih igrača. Austrijanac, dvojica Portugalaca, četvorica španaca, Mađar, dvojica Šveđana i Brazilac. Reprezentativac Maurisijusa Lindsi Rouz nastupao je za Lion, Alehandro Menendez je nastupao u Sportingu iz Hihona i Đironi, igra na poziciji levog krilnog napadača, a tu je i nekadašnji igrač Viljareala, Betisa i Mursije, Havijer Matila. Reč je o spoju iskustva i mladosti. Grci su bili šampioni države tri puta, dok su Kup Grčke osvojili jednom. 

FOTO: Čukarički

Molde 

0
0

4 Komentara

  1. VISE SE BOJIM PARTIZANA
    NEGO TURAKA.NAVIJACI
    RAZEDINJENI UPRAVA
    NIKAKVA, SAVO AMATER !?
    SVE JE TO ZS BRIGU. NEMA
    POZITIVAN AMBIJENT.

    0
    0
    Odgovori
  2. A Malatija nije ozbiljan protivnik?!Tukli su Olimpiju bez priprema,isto tu Olimpiju koja je Partizan razbila pre par nedelja!Svasta sa vama!

    0
    0
    Odgovori
    • pa ta silna Malatija nikad Olimpiju ne bi dobila da nisu igrali sa igračem manje. To razbijanje Partizana si jedino Ti vidio…
      Nisu prošli centar pp a dali gol iz penala u zadnjoj kontrolnoj utakmici…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter