3
Evrokupovi

Koliko njih neće moći da uđe na stadion?

HRVAT IZ KOPENHAGENA: Igrao sam protiv Partizana, čuo sam za Zvezdin tunel, ali mene to ne zanima!

Objavljeno: 04.08.19 u 12:25

Prošle sezone je bio rival Partizanu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sada će izaći ‘na crtu’ Crvenoj zvezdi.

Karlo Bartolec je ove godine prešao iz Nordjilanda u Kopenhagen i ponovo će se sledeće nedelje vratiti u Beograd. Međutim, kako sam kaže, preživeo je zvižduke u Humskoj, pa će i atmosferu na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Znam da je Zvezda neugodan domaćin, čuo sam priče o čuvenom tunelu na Marakani, u kojem su i igračima Liverpula zaklecala kolena. Ali, mene to ne može da impresionira. Jedva čekam da i to doživim. Prošle godine s Nordsjelandom sam igrao u Beogradu protiv Partizana i tada su mi zviždali, pa sam već naviknut na tamošnji ambijent – rekao je Bartolec za ‘Večernji list’.

Prenosi najavu njega i saigrača da su spremni za izginu da bi ušli u elitno takmičenje.

– Liga šampiona je veliki izazov za nas, to su utakmice u kojima moraš da se bacaš na glavu, pa šta bude. Naš tim se još uigrava, promenili smo dosta igrača, pa još nemam jasnu sliku koja je naša prava snaga – ispričao je Karlo Bartolec.

0
0

3 Komentara

  1. …KO jos nije ‘cuo’ za ‘zVEZDIN TUNEL’ ..koji VODI DIREKKKTNOOOO DO RUPE, iz koje su je ISCUPALI SEGREGATORI SRB. ..?! ..ZATO IM SE CEO SPORTSKI SVET SMEJE, kako u fudbalu, tako i u KOSARCI-TROKKKORAK, „SAMPIONI“ PP-APARAT, KK MUTANT-APPR, TOKSIN s’KUPA u Nisu itd itd..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter