1
Ostali sportovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

DARKO STOŠIĆ: Sudija je ubeđivao Kenedija da se preda, da bih ja bio diskvalifikovan!

Objavljeno: 04.08.19 u 14:46

Srpski MMA borac je u Njujorku sinoć poražen na nesvakidašnji način.

Stošić je bio agresivniji od svog rivala, to je statistika pokazala, ali je na kraju ipak poražen od Nigerijca Kenedija Nzečukvua, na poene.

Izgubio je dva ključna poena zbog tri udarca u međunožje protivnika, a posle meča je razočarano objasnio celu situaciju putem Fejsbuka.

– Ljudi sta da vam kazem, jednostavno se ne da. Po statistici koju imate na sledećoj slici sam dobio borbu ali sam takođe dobio i -2 boda zbog udarca 3 puta u genitalije. Bacao sam dosta lou kikova i tri udarca su zavrsila gde ne treba.

Naravno da nisam to namerno radio, jednostavno se dešava kada radite sa nekim ko je kontra gard. Ovaj put sam bio spreman u svakom smislu što se i videlo nisam imao problem nijednu rundu. Dobro kretanje, dobra taktika. Ali jednostavno loša sreća.

Bio sam siguran da dobijam borbu i pored ta – 2 boda, iz tog razloga nisam hteo da idem na nokaut. Ali ispostavilo se da nije tako. Ne znam šta je sledeće za mene. Po ugovoru imam još jednu borbu u UFC koju ću verovatno odraditi pa ćemo videti.

Hvala svima, imam najbolje navijače na svetu!! Čak i ovde u Americi sam imao većinu publike na mojoj strani! Hvala

P.S. Sudiju neću ni da komentarisem, ne krivim njega za moj poraz nikad nemojte dozvoliti da stavite odluku u tuđe ruke. Čovek je ubeđivao Kenedija da ne nastavi borbu jer bih ja u tom slučaju bio diskfalifikovan, što je mogao da uradi ali je nastavio borbu kao pravi borac, i ima moj naklon do poda zbog toga – napisao je Stošić nakon meča.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter