0
Odbojka

FOTO: YouTube

CARICE: Odbojkašice Srbije udarile pečat na vizu za Tokio i Olimpijske igre…

Objavljeno: 04.08.19 u 23:20

Odbojkašice Srbije su u ‘paklu’ Vroclava pobedile domaću reprezentaciju Posljske sa 3:1 i plasirale se na Olimpijske igre u Tokiju narednog leta.

Četvrti put zaredom Srbija će imati žensku odbojkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama. Posle dva maksimalna trijumfa nad Porto Rikom i Tajlandom, Srpkinje su u prepunoj dvorani u Vroclavu savladale Poljsku sa 3:1.

Srbiji je put do Tokija trasirala fenomenalna Tijana Bošković, devojka koja iz ruku pušta gromove. Poljska je bolje otvorila meč, napravila krucijalnih 17:13 i osvojila prvi set.

Naše devojke su potom izdominirale u dva seta, sjajne su bile Popović, Mihajlović i Buša. U četvrtom setu sve je ličilo na taj-brek, Poljska je vodila sa 20:15, ali su Mihajlović i Ognjenović povukle nogu preokreta, a domaću reprezentaciju je raznela Tijana Bošković. Za veliki preokret i 3:1 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter