4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

ZVEZDA NAŠLA PLEJA: Nekadašnja NBA želja Partizana stiže među crveno-bele… (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.19 u 09:48

Košarkaški klub Crvena zvezda jutros je najavio dolazak novog košarkaša na Mali Kalemegdan, a mi pretpostavljamo da je reč o plejmejkeru iz Toronta.

Cigla na kojoj su inicijali ‘LB’ i put aviona iz Toronta u Beograd otkrili su da se radi o Lorencu Braunu. Organizatoru igre (196 cm) koji u avgustu puni 29 godina. Prošle sezone je odigrao 26 utakmica za Toronto i beležio je u proseku 2,1 poen i 1,1 asistenciju.

Lorenco Braun je još 2015. godine bio na meti Partizana, tada je igrao za Minesotu. U karijeri je nosio dres Filadelfije, Minesote, Grand Rapids Drajva, Finiksa, Žeijang Golden Bulsa, Toronta i Guangžu Long Lajonsa.

Dolazak Amerikanca u Beograd očekuje se u toku dana. Crvena zvezda je potvrdila ovaj transfer.

0
0

4 Komentara

    • AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA OVAJ BAR TEO DA DODJE AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH A TEO NIJE TEO AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

      0
      0
      Odgovori
    • Malo je to 18.000.000. minimum… Da li ste vi realni? Al bitno da kod vas sve sami talenti i budućnost srpske košarke i svi igraju za džabe – i ovaj lerdi što ruši zid i onaj drugi centar koji je od pola milki u Italiji došao da igra za kikiriki, i ovaj crni plej i Parahouski se uželeo stipendija i sarmica. A onda legne BAT i vidimo da je Milutinov igrao za 400k, legenda Dulo prodavao časove ljubavi za 600k godišnje…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter