0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ: Ovakva igra vodi Vojvodinu u Evropu! Hvala navijačima, bez njih ne bismo mogli!

Objavljeno: 03.08.19 u 23:36

Posle pobede njegovog tima protiv Rada, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli pokazali kako se bori za svoj klub i zahvalio se navijačima na podršci koju su pružili ekipi.

Vojvodina je večeras pobedila Rad rezultatom 5:0 (3:0), u trećem kolu Super lige Srbije.

– Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri i zahvaljujem se našim navijačima na tome što su došli u ovolikom broju. Kao što sam i rekao: da bi Vojvodina igrala u Evropi sledeće godine, potrebna nam je podrška navijača i mi smo je večeras imali, pa je ova pobeda njihova isto koliko je i naša. Što se tiče igre, lako je biti general posle bitke dobijene na ovako spektakularan način. Sve nam je polazilo za nogom, ali zato ne treba poleteti, već biti miran, jer uskoro nas čeka teško gostovanje u Surdulici. Sve ono što sam tražio od mojih igrača na ove tri utakmice, oni su ispoštovali, a kada date tri gola u prvom poluvremenu, onda dobijate na samopouzdanju i mnogo je lakše igrati, što se videlo kod mojih igrača, koji su igrali agresivno, ulazili u završnicu, stvarali šanse – kaže Lalatović.

U prva tri kola, Vojvodina se istakla ne samo pobedama, već i vrlo efikasnom igrom.

– Nije lako postići pet golova, a mi smo na tri utakmice dali 10 i primili samo jedan, što je lep podatak i zato sve pohvale igračima Vojvodine. Ovako se igra i bori za klub i, ako ovako budemo nastavili, siguran sam da će Vojvodina igrati u Evropi sledeće godine. Ipak, ne treba ništa obećavati, jer ima još mnogo da se igra. Ja sam miran i zadovoljan sa ove tri utakmice, iako sam, bez obzira na to što smo večeras dali pet golova, siguran da možemo još bolje u nekim segmentima igre, kao i na fizičkom planu. Sada nam sledi teško gostovanje u Surdulici i tu treba da pokažemo da smo pravi tim, tako što ćemo se kući vratiti sa nova tri boda. Još jednom, sve čestitke mojim igračima na prikazanoj igri i hvala navijačima na fenomenalnoj podršci večeras – izjavio je Lalatović.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Radnika u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter