0
Evropske lige

DOTAKLI SMO DNO: Predsednik kluba poslao huligane da napadnu igrače! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.19 u 21:21

Čini se da kad god pomislimo da ne može gore, uverimo se da grešimo.

Sledeća priča dolazi nam iz Portugala, gde su 15. maja navijači Sportinga, upali u trening kamp i napali igrače i trenere kluba. Tada je oko pedeset navijača upalo na trening, a potom su pod maskama demolirali svlačionice, lomivši sve što im se našlo na putu. Žestoko su povređeni članovi stručnog štaba, ali i argentinski fudbaleri Markos Akuna i Rodrigo Bataljia. Njih su tukli i pretili im smrću.

Navodni razlog za to su loši rezultati Sportinga u portugalskom prvenstvu. Zbog svega je na optuženičkoj klupi završio tadašnji predsednik kluba Bruno De Karvaljo, a prema navodima, on je bio naručilac napada. Karvaljo se tereti za 56 krivičnih dela.

Osim njega, na optuženičkoj klupi naći će se još 43 osobe. Među njima i Nuno Mendes, poznat kao Mustafa, navodni vođa huliganske frakcije Juventude Leonina i navodni dugogodišnji prijatelj De Karvalja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter