0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCEEN

TO SE ČEKALO: Luka Milivojević se vraća u reprezentaciju Srbije!

Objavljeno: 02.08.19 u 23:10

‘Otpisani’ srpski reprezentativac pristao je da se vrati usled poziva novog selektora Ljubiše Tumbakovića.

Svima je dobro poznat sukob između Luke Milivojevića i bivšeg selektora ‘orlova’ Mladena Krstajića, kao i da je zbog toga kapiten Kristal Palasa od Mondijala van nacionalnog tima Srbije.

Već neko vreme se priča da će Milivojević promeniti klub, a izgleda da je ovo leto, leto za promene kod bivšeg veziste Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa, pošto kako prenosi ‘Kurir’, ponovo ga čeka mesto u fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Kako se navodi, novi selektor Ljubiša Tumbaković je razgovarao telefonom sa iskusnim vezistom i od njega je dobio odgovor da želi ponovo da ponese dres ‘orlova’. Priznao je da gori od želje da se vrati u reprezentaciju i ona će mu biti ispunjena.

Zbog toga će Srbija sigurno biti jača u možda ključnom meču protiv Portugalije koji u septembarskom ciklusu kvalifikacija očekuje Srbiju na stadionu ‘Rajko Mitić’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter