1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

PAVLOVIĆ NA CENI: Za defanzivca Partizana zainteresovan evropski gigant!

Objavljeno: 02.08.19 u 11:17

Dobre igre početkom sezone, a posebno partije koje je pokazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope preporučile su Strahinju Pavlovića još jednom evropskom velikanu!

Klub koji je u proteklim godinama gajio srpsku koloniju, a u svojim redovima još uvek ima Ljubomira Fejsu i Andriju Živkovića želi u svoje redove da dovede i asa crno-belih Strahinju Pavlovića. Ovu informaciju je na svojoj naslovnoj stranici objavio renomirani sportski list ‘Ožogo’. Mladog fudbalera izdvaja to što je levonog, odlično kontroliše loptu. Cena koju je Partizan ‘zalepio’ defanzivcu je 6.000.000 evra.

Podsetimo, nedavno se pominjalo i interesovanje Juventusa, ali su se crno-beli povukli iz pregovora nakon što je došlo do zastoja u pregovorima dva kluba. Iako se radi o igraču koji ima stažu seniorskom fudbalu tek šest meseci, skautirali su ga Juventus, Seltik i mnogi drugi klubovi, a sada se u trku uključila i Benfika.

S obzirom da crno-beli pregovaraju sa Čukaričkim oko dolaska Borisa Kopitovića jasno je da Partizan želi da proda Pavlovića u ovom prelaznom roku.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Šest mjeseci ga pokušavate prodati i ništa za sada ? Dečko je na svakoj utakmici na granici da dobije isključenje,spor. Tako ste duvali cijenu Gomešu,koji je stvarno dobar igrač, ali morate znati šta se u evropi vradnuje. To sigurno nisu pobede kao što su ovi Škoti ili pak Helsinki. Ni Zvezda ni Partizan ništa nisu pokazali protiv drugorazrednih timova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter