2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PROVERENE SNAGE: Ovo je Miloševićev izbor za rušenje Velšana

Objavljeno: 01.08.19 u 10:04

Konahs neće odustati od svoje defanzivne taktike, a domaćin je spreman da ostvari novu pobedu.

Gol prednosti, kvalitet i revanš na svom novom terenu je značajna prednost Partizana, koji je spreman da ponovo pobedi Konahs u Humskoj od 21 čas.

Na premijeri pred svojim navijačima u novoj sezoni crno-beli su apsolutni favoriti i trener Savo Milošević je, kako szanaje HotSport, odlučio da izvede isti startni tim kao u Velsu.

Proverene snage će na talonu imati jasan zadatak da budu precizni u završnici sa jasnim planom za otključavanje ‘bunkera’, a na golu se ne očekuje da mnogo posla ima kapiten Stojković.

U zadnjoj liniji su Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević, dok su ispred njih Zdjelar i strelac pobedonodnog gola Šćekić. Zadatke na bokovima ispunjavaće Ivanović i Tošić za organizaciju igre je zadužen Suma, a prednost u napadu je dobio Sadik, mada se očekuje da priliku u nastavku dobije kao i u prvom meču Ožegović.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Ivanović, Suma, Sadik.

0
0

2 Komentara

  1. bedno i mizerno od strane hotsporta. pogledajte gde ste stavili bilo kakvu v est o partizanu koji danas igra svoju utakmicu.i da je jovicic doruckovao posle operacije (kao da niko nikad nije operisa prednje ukr. ligamente) KUZMIC SE NASMEJAO , TO JE STASNA VEST, A NE KOLIKO JE PROMILA IMAO I SAMO BOG JE HTEO DA NA NAPRAVI MASAKR, PA ONDA PALI SE ALARM ZBOG SLABE IGRE PROTIV HEKSINKIJA, KAO DA HELSINKI NE MOZE DA POBEDI ZVEZDU( ima godinu dana u svim evropskim utakmicama zvezdi je golman najbolji igrac) peric potpisao za zvezde senzacija,! i tako dalje traje i traje medijski linc nad normalnim navijacima bombardovanjem gluposti o zvezdi ( ubedjen sam ako ispane od kopenhagena desetak komentatora ce pretrpeti ozbiljne zdrastvene posledice, a nama kao naciji sledi trodnevna opsta zalost. bedno i mizerno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Не знам зашто сам опет играо на то да Партизан даје 1+ у првом и 3+ у другом полувремену? :/

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter