6
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI NEZADOVOLJNI: Kritike na račun taktike, dresova i pogotovo igre prošlogodišnjeg ljubimca! (TVITOVI)

Objavljeno: 31.07.19 u 18:47

Posle prvih 45 minuta, Crvena zvezda je znatno bliža plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda ima prednost od 2:0 iz beogradskog susreta, ali su njene pristalice verovatno očekivale da danas napadnu gol u gostima koji bi im odmah obezbedio prolaz u sledeću fazu.

Međutim, to nije bio slučaj, crveno-beli su zaigrali nešto opreznije i posle prvog poluvremena nema golova u glavnom gradu Finske.

Zbog toga su na društvenim mrežama usledile kritike na račun taktike, ali i igre El Fardu Bena, za koga smatraju da se zasitio i da ‘nije gladan’ igre i golova kao prošle sezone kada je bio junak plasmana u Ligu šampiona.

Evo nekih od najinteresantnijih komentara:

0
0

6 Komentara

  1. Sto svi kenjate Babicu decko je skroz korektno odigrao. Stojkovic je zesce los bio, Rodic se nesto ne vidi kao ranije, slaba konkurencija… Kanjasu treba vremena, polako.. Spicevi slabo, Krila onako, Ivanic nije los bice to bolje malo je u padu forme ali vratice se…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si potpuno slep kad vidis da ce biti bolje.jel ti vidis da dug nije smanjen niti ce biti ,da nije pogodjeno njedno pojacanje .da jedva damo gol bilo kome,da sve manje ljudi dolazi na stadion,da ne moze da se gleda kako igramo…
      Blago tebi

      0
      0
      Odgovori
  2. Miševsko-sivi dresovi, suprotno-zdravom-razumu-postavljena-defanzivna-igra, odbrana odigrana na nivou beton-lige, osvojen 1 bod od 6 sigurnih bodova u gostima protiv mučenika u prošlom i ovom kolu kvalifikacija …. nemoj bre tako brate Miloje. Nemoj više sa ovakvom taktikom, kumim te. Za dresove nisi kriv, ali šta ću ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter