6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Nezadovoljan sam, plašio sam se veznog reda sa Kanjasom…

Objavljeno: 31.07.19 u 20:25

Posle poraza, ali i prolaza u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je najavio analizu istakavši da nije zadovoljan određenim stvarima u igri svog tima.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Helsinkija – Darko Noveski)

Milojević je naglasio da je prolaz u treće kolo najbitniji, što je Zvezda ostvarila golom u gostima Dušana Jovančića u 56. minutu.

– Bitno za nas je da smo prošli. Imali smo malo problema. Ispostavilo se da je gol Pavkova u 90. minutu prve utakmice presudan. Ne znam zasto je HJK igrao tako loše u Beogradu. Ali, to je iza nas. Mi smo mogli mnogo ranije da rešimo meč. Zadovoljli smo se kasnije remijem, a umesto da damo drugi gol, mi smo ga primili i izgubili – rekao je trener Crvene zvezde novinarima u Helsinkiju.

Na pitanje da li je razočaran partijom svojih izabranika i porazom u 92. minutu, Milojević je rekao:

– Složiću se sa vama, ne mogu reći da sam razočaran, nezadovoljan sam. Primamo onakve golove. Plašio sam se sredine terena sa Kanjasom, prvi put je igrao na veštaku i izašao je tek iz povrede. Neki momci su bili odlicni – poručio je Milojević.

Već za sedam dana sledi prvi okršaj protiv Kopenhagena, koji će biti pravi ispit za ovu generaciju crveno-belih.

– Nema lakših protivnika. Igramo protiv fenomenalnog Kopenhagena. Imaju svoj sistem igre, sjajnog trenera, ali hajmo o Dancima drugi put, bice vremena, nije ovo mesto za to. Najbitnije je da odmorimo i analiziramo utakmicu za nama… – rekao je trener Zvezde.

Na kraju je dodao da Milan Borjan nije povređen, a da su igrači želeli da pobede i posvete je povređenom Branku Jovičiću, koji je danas operisan u Rimu.

– Hteli smo da posvetimo pobedu Bakuli, ona nije došla, ali njemu želimo brz oporavak – zaključio je Vladan Milojević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

6 Komentara

  1. Ja bih rekao Muslinova skola, uvek defanziva prvo, ako damo gol, dva damo a posle toga drzanje lopte, cuvanje tj nista od igre i to protiv ovakvih, posle se cudimo i pitamo sta nije u redu kad protiv psza primimo 6 golova. Celo prolece nismo imali nikakvu igru niti uigrane kombinacije, ljudi uzmu decu od 12 13 godina pa uigraju za 6 meseci a ne seniore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam zasto se helsinki nije odmah predao i primio dva gola kao ovi u domacoj ligi,pa posle moramo da trazimo krivca,a onda strada trener ni kriv ni duzan.

    0
    0
    Odgovori
  3. Molim zaljubljenike u drugorazredne afričke “kapitalce” da konačno priznaju da ni Ben ni Boaći nemaju blage veze sa ozbiljnim evropskim fudbalom! Oni mogu igrati samo u LL superligu Srbije, pod uslovom da ih “trener godine” i dalje onako brutalno forsira, i da naravno izvode sve penale! Onaj ko ih postavlja u tim je istih kvaliteta kao i “kapitalci”! Krpa nađe zakrpu!

    0
    0
    Odgovori
  4. Fabio Kapelo:”Tim igra onako kako ga trener spremi”! Zvezda je igrala očajno, samo ne znam ko je za to kriv?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter