0
Evrokupovi

TRENER KONAHS KIJA: Pokazali smo Partizanu da nismo mačji kašalj (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.19 u 22:10

Iz velškog tima stižu najave da se neće uplašiti, niti unapred predati bez borbe u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana.

Trener Konahs Kija Endi Morison je poručio da on i igrači jedva čekaju sutrašnji meč koji je zakazan za 21 sat.

– Radujemo se predstojećoj utakmici sa Partizanom, igraćemo protiv velikog kluba. Ne plašimo se. Ovo će biti veliko iskustvo za nas i izazov da vidimo gde smo protiv kluba takvog kalibra – rekao je Morison na konferenciji za novinare u Beogradu.

Konas ki će sutra gostovati Partizanu u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Prva utakmica završena je pobedom srpskog kluba sa 1:0.

Partizan ima 1:0 iz prvog meča i veliki je favorit za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Ne osećamo pritisak. Pokazali smo Partizanu na našem terenu da nismo mačji kašalj. Ako izgubimo, to će biti jer je Partizan bolji, a ne zbog toga što je imao veću želju od nas – kazao je Morison.

Fudbaler velškog kluba Kalum Moris rekao je da očekuje prilično tešku utakmicu.

– Biće prilično teško. Pružićemo maksimum i nadamo se najboljem. Uvek dajemo sve od sebe, bez obzira na veličinu kluba protiv kog igramo. Mi smo ekipa koja se uvek bori i daje sve od sebe – kazao je Moris.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter