3
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

STIGAO JE ASANO: A jedan od najboljih igrača Partizana na Instagramu je ‘pozvao’ novo pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 31.07.19 u 23:55

Ovih dana Partizan bi mogao da kompletira svoj tim sa kojim bi nastupio u predstojećoj sezoni.

Posle dugo čekanja, Partizan je danas doveo najveće pojačanje ovog leta. Pravo iz londonskog Arsenala, u transferu vrednom milion funti, stigao je japanski reprezentativac Takuma Asano.

Tako je pokriveno mesto ovanzivnog veziste, ili po potrebi levog krilnog napadača, u zavisnosti kako ga bude koristio Savo Milošević. Sledeća po redu pozicija koja bi trebalo da bude pokrivena jeste centralni ili zadnji vezni.

Tu već duže vreme kao moguće pojačanje figurira Bibras Natho, kapiten reprezentacije Izraela, koji je pre par dana postao slobodan igrač i velika je želja crno-belih.

Želja da dođe u Humsku je i Zorana Tošića, Nathovog bivšeg saigrača iz CSKA, što je popularni ‘Bambi’ pokazao danas na društvenim mrežama.

Tošić je na Instagramu objavio stori sa Nathom iz vremena u dresu ‘Armejaca’, a takođe je napisano:

‘Bibras, hajde prijatelju, potreban si nam’.

0
0

3 Komentara

  1. Nije mu to kuvar, nego dečko… Pročitajte u nemačkim medijima o tome ako već nemate info. Asano je pripadnik LGBT populacije i to ne krije. Pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter