0
Evrokupovi

HOTSPORT TIKET DANA: Vreme je da se svedu računi u kvalifikacijama

Objavljeno: 31.07.19 u 10:19

Sledi svođenje računa u drugim mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona i zatvaranje drugog kruga, ali trka za učesnike u narednom kolu biće interesantna na nekoliko terena u Evropi.

HELSINKI – C. ZVEZDA 2 (1.80)

Dva gola prednosti su kapital sa kojim je šampion Srbije stigao u Finsku, a bez obzira što mogu i da kalkulišu nema dileme da je kvalitet na strani gostiju i da s očekuje još jedna pobeda.

AIK – MARIBOR 1 (2.00)

Otvoren megdan u kojem domaćin juri minus i mora da sačuva svoju mrežu, ali u Švedskoj su igrali niz jakih mečeva na dobrom nivou i juriće uspeh.

KARABAG – DANDALK 1 (1.50)

Ekipa iz Bakua ne bi trebalo da ima većih problema u ovom okršaju posle remija na strani i ostaje da pobede čvrstog rivala pred svojim navijačima.

ROZENBORG – BATE BORISOV GG (2.00)

Norvežani su kroz domaće takmičenje podigli nivo forme i neće se lako predati protiv ekipe koja zna da igra ovakve duele i to pokazuju godinama unazad, a golovi treba da obeleže revanš.

Ukupna kvota na tiketu je 10.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter