0
Odbojka

ZA NAPAD NA TOKIO: Nikola Grbić saopštio spisak igrača za turnire u Poljskoj i Italiji

Objavljeno: 30.07.19 u 13:12

Muška seniorska reprezentacija Srbije sutra putuje u Krakov, gde će od 1. do 3. avgusta igrati na XVII Vagnerovom memorijalu zajedno sa selekcijama Poljske, Brazila i Finske.

Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Krakovu, ali i zatim u Bariju na turniru kvalifikacija za OI 2020.

Na spisku su:

TEHNIČARI: Nikola Jovović, Aleksa Batak.

KOREKTORI: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić.

LIBERA: Neven Majstorović, Nikola Peković.

BLOKERI: Srećko Lisinac, Petro Krsmanović, Aleksandar Okolić, Stevan Simić.

PRIMAČI: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Nemanja Petrić, Lazar Ćirović.

Seniori Srbije će prvi meč u Krakovu odigrati u četvrtak, 1. avgusta od 17.00 časova protiv Poljske. U 2. kolu, u petak, 2. avgusta, Srbija će igrati protiv Finske od 20.30 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 3. avgusta, protiv Brazila od 12.00 časova.

Turnir u Krakovu će biti poslednja provera seniorima Srbije pred turnir C grupe Interkontinentalnih kvalifikacija za OI 2020, koji će se odigrati 9 – 11. avgusta u Bariju. Rivali Srbiji biće Italija, Australija i Kamerun, a plasman na Olimpijske igre izboriće samo pobednik grupe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter