8
Domaći fudbal

POTRES NA ‘MARAKANI’: Zvezda pokušava da vrati bivšeg kapitena – to bi dovelo do prodaje jednog od ključnih igrača!

Objavljeno: 30.07.19 u 14:22

Sprema se velika rokada na našem najvećem stadionu, jer prema informacijama iz Italije – Zvezda je spremna za veliki poduhvat.

Crvena zvezde već nekoliko prelaznih rokova unazad ‘koketira’ sa Darkom Lazovićem, a kako saznaje HotSport, izgleda da je konačno došlo do mogućnosti realizacije.

Neime, Zvezda pokušava da vrati bivšeg kapitena u Ljutice Bogdana, a jedino što bi moglo da pokvari taj posao jeste eventualna ponuda Verone u narednih 48 sati, pošto postoje informacije da ga trener Jurić želi u timu.

Ipak, za sada je Zvezdina ponuda jača. Ona iznosi 500.000 evra na godišnjem nivou, plus bonusi, uz ugovor na tri godine.

To je suma koju je Lazović zarađivao u Đenovi u poslednjoj godini, a sada mu se u bivšem klubu nude isti uslovi. Ukoliko prelomi, a neki rok je do 5. avgusta, vratio bi se u Zvezdu.

To bi ujedno značio i siguran odlazak El Fardu Bena sa ‘Marakane’. Ali da sačekamo makar narednih 48 sati…

Na tragu informacije – Mirko Marković

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. Tra-la-la “kapitalac” Ben po ničemu neće ostati upamćen osim po tome što ima unapred obezbeđeno mesto u timu, izvodi more penala i daje golove kad ostane sam u petercu! Ko će uzeti njega takvog koji je već u ranim četrdesetim godinama (31), koji nema dribling, koji nije prodoran i koji je fizički inferioran?! Da on nešto vredi, Zvezda bi sa njim produžila ugovor i ne bi razmišljala o nekoj drugoj opciji! Na veštački način ga održavaju u životu (izvodi sve penale), stavljen je na aparate, ima unapred zagarantovano mesto u timu a učinak mu je neprepoznatljiv!

    0
    0
    Odgovori
  2. ako оде бен мора се уз лазовића довести још један играч по могућбности странац

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter