3
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: Igraćemo kao da jedan meč odlučuje! Marko Marin… Videćemo!

Objavljeno: 30.07.19 u 18:04

Fudbaleri Helsinkija sutra od 18 časova igraju protiv Crvene zvezde. Crveno-beli su slavili sa 2:0 u prvom meču.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Helsinkija – Darko Noveski)

Trener Vladan Milojević je pre današnjeg treninga održao pres konferenciju na kojoj je domaćim novinarima izneo svoja očekivanja.

– Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući onu prvu. Helsinki je trofejna ekipa, brza, koja zna šta hoće na terenu. Mi ćemo pristupiti utakmici kao da je prva, HJK će sigurno igrati drugačije. Ubeđen sam da Helsinki nije bio pravi u Beogradu. Pred svojom publikom će više pokazati. Gaje stil u kome od prvog do poslednjeg minuta igraju maksimalno angažovano. Rezultat iz Beograda nećemo gledati. Igraćemo kao da jedan meč odlučuje – počeo je Milojević.

On je potom prokomentarisao da li će moći da računa na Marka Marina koji je otputovao sa ekipom.

Marin ima mali problem sa mišićem. Ima dosta vremena do utakmice. Videćemo posle treninga – prokomentarisao je Milojević.

Zvezda će igrati na terenu nešto manjih dimenzija nego što je ‘Rajko Mitić‘, pored toga igrače na veštačkoj podlozi.

– Nadam se da ćemo se brzo adaptirati na teren. Situacija je takva kakva je. Takve su propozicije UEFA – rekao je Milojević.

U medijima danas se pojavila informacija da bi Darko Lazović mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, Milojević je kratko prokomentarisao…

– Ne želim da komentarišem moguć transfer Lazovića, sada nije pravo vreme za to – reči su Zvezdinog stručnjaka.

Milojević je dodao da još uvek nije definisao tim koji će istrčati na ‘5G Arenu’, kao i da ne zna na kojoj će poziciji Degenek početi meč.

Ukoliko želite da zavirite na stadion Helsinkija i vidite šta se nalazi iza kulisa, možete to učiniti ovde. 

Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. Milojević mi deluje nekako rezignirano i prepadnuto na ovoj slici sa konferencije za štampu! Samo da ne počnemo opreznu uspavanku sa postavljenim zglobnim autobusom, jer u protivnom nejaki Finci će nas razbiti borbenošću i tempom!

    0
    0
    Odgovori
      • Ima tvoj komentar neke veze sa debilitetom, možda onim kliničkim! Ovo što sam napisao su moje impresije sadašnje stvarnosti u Zvezdi a vidim da ti smeta istina a ona je neumoljiva. Za tvoju informacijun, voleo bih da Zvezda bude na nivou iz 1991.g., jer imamo pregršt odličnih igrača, ali za to nam nedostaje samo jedna sitnica – nemamo dobrog trenera!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter