3
Domaći fudbal

FOTO: FSS

POTVRĐENO IZ ‘KUĆE FUDBALA’: FSS ima novog direktora i selektora ‘orlića’!

Objavljeno: 29.07.19 u 16:02

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na današnjoj sednici održanoj u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, imenovao je Vladimira Matijaševića za sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Vladimir Matijašević dolazi u Fudbalski savez Srbije sa mesta sportskog direktora Čukaričkog, a jedan period obavljao je istu funkciju u grčkom klubu AEK iz Atine.

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, novi selektor mlade reprezentacije Srbije (U-21) biće Nenad Milovanović. Iskusni stručnjak koji odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu, jer je već godinama prisutan na elitnoj fudbalskoj sceni, vodiće „orliće“ u novom ciklisu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Srbija se nalazi u grupi sa Rusijom, Poljskom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, a prvi meč „orlići“ igraju 6.septembra u Saransku protiv Rusije, četiri dana kasnije bićemo domaćini Letoniji u Novom Sadu.

Izvršni odbor imenovao je Momčila Vukotića i Zorana Filipovića za skaute FSS.

Zbog loše finansijske situacije i nemogućnosti da ispoštuje zahteve iz Pravilnika o takmičenju u pogledu broja profesionalnih igrača, Borac iz Čačka je istupio iz Prve lige Srbija, a odlukom Izvršnog odbora, novi član prvoligaškog takmičenja biće Novi Pazar.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter