18
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POSAO BLIZU KRAJA: Stiže novo pojačanje u Partizan! Da li to najavljuje još jedan odlazak iz Humske?

Objavljeno: 28.07.19 u 16:30

Uskoro će stići još jedan defanzivac, a navijači sada čekaju još jedan transfer, onaj najočekivaniji.

Iako je opšti utisak, a tako su najavljivali i iz kluba, da su Partizanu potrebni krilni napadač i vezista, novi transfer samo što nije završen u zadnjoj liniji tima.

Štoper Čukaričkog Boris Kopitović, kako saznajemo, preći će u redove ‘parnog valjka’ i vrlo brzo bi trebalo da potpiše ugovor i bude predstavljen u Humskoj.

Iako crno-beli već imaju četvoricu štopera koji ravnopravno konkurišu za dva mesta u centralnom delu odbrane (Strahinja Pavlović, Bojan Ostojić, Dominik Dinga i Igor Vujačić), ovaj transfer naslućuje da bi Partizan mogao da proda mladog Strahinju Pavlovića, za koga je od ranije zainteresovan Juventus, a od nedavno i Seltik.

Kopitović ima 24 godine, na Banovom brdu bio je od 2017. godine, a pre Čukaričkog je igrao za Budućnost i Mladost iz Podgorice, kao i Hapoel Akre iz Izraela. Crnogorski je reprezentativac, a za sedam odigranih utakmica uspeo je jednom da se upiše u listu strelaca.

Sada navijači još čekaju dolazak stranca na poziciji levog ofanzivnog napadača, kako bi tim Sava Miloševića bio još konkurentniji u Evropi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

18 Komentara

  1. mrgude ti nemas pojma a jos je gore sto si u minusu sa ambicijama. Klubu iz Velsa 90% nasih navijaca ne moze ime da utrefi (toliko su poznati) a ti moj dobri mrgude kazes da 1;0 nije los rezultat, mada ti fudbaleri iz Velsa bi se najradije tukli zbog nedostatka kvaliteta i viska kilograma, i da bi jos 7-8 min. mi bi ga nekako primili taman i sami sebi da ga damo .Ljudi Partizan za koji navijam vise od 55 g. je veliki klub slavne tradicije, a danasnji igraci (sim 2-3) ne zasluzuju crno-beli dres, trener je pocetnik, a uprava nedorasla , a navijaci kao mrgud u stilu danasnjeg prosecnog malog coveka u Srbiji koji kaze; DOBRO JE IMAM STA POPITI I POJESTI, SVI ZAJEDNO KAO TAKVI U SIVILU OVOG VREMENA POLAKO PADAMO IZA RADNICKOG I CUKARICKOG.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste li slučajno primetili da prilog koji je posveće Partizanu ne komentariše ni jedan zvezdaš.Naučite nešto : Hvali i voli svoj klub,ali poštuj protivnika,a vi radite sve suprotno,više mrzite protivnika nego što volite svoj klub !

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta trebamo uraditi da bi najurili stetocinu svih stetocina milorada vucelica, da li je on na drogama, opijatima… klub je totalno unisten.

    0
    0
    Odgovori
    • DODAJ I VAZURU ! DVOJAC
      VAZURA, VUCELIC KANCER
      PARTIZANA. PRODAJU SLABE
      KUPUJU NIKAKVE. I KAZU
      POJACANJA. KILAVI TREBA
      3 DOBRA EVRO IGRACA. OVO JE SLABO KO NAS
      TRENER. MNOGO SLABO.

      0
      0
      Odgovori
      • MILANICA, OD MARIBOR ZA
        TRENERA. NAS BIVSI IGRAC.
        VOLI PARTIZAN ,IMA ZNANJA. SAVO ODMA GA DOVEDI, AKO HOCEMO
        EVROPU. SA TOBOM, VAZUROM I CENZUROM
        NECEMO NISTA URADITI, KAO STO NISMO I DO SADA.
        POZDRAV ZA SVE ISKRENE
        PARTIZANOVCI.

        0
        0
        Odgovori
  4. ODBRANA SKROMNA,
    SREDINA NIKAKVA, NAPAD
    SLAB ! I MI BI U GRUPNU
    FAZU. SAVO, OVO JE TANKO
    KAO I ZNANJE TVOJE. TREBA
    2—3 EVRO POJACANJA.

    0
    0
    Odgovori
    • VALJAK ,NASA POJACANJA
      KAKO KAZES IZGLEDA DOLAZE PESICE. KAD SA
      EVROPOM ZAVRSIMO. SVE
      SAMI AMATERI NAM VODE
      PARTIZAN. JADNO !!

      0
      0
      Odgovori
  5. Sta se ovo radi sa Partizanom i ima li nade da prestane?Od kada su pojacanja igraci koji su igrali u Mogrenu,Buducnosti,Zeti?Mogu da razumem,nema novca,takva je politicka situacija,ali zasto se onda bar ne forsira nasa skola,nasi mladi igraci a ne ovako.

    0
    0
    Odgovori
  6. Тако, браћо, продајмо све што ваља и што су бисери школе, а то што преко 1 гола по утакмици не можемо дати, то нема везе. Немојте се никако угледати на Мамића. Никако.

    0
    0
    Odgovori
  7. KAKVA CRNA POJACANJA !!?
    ODE MURTA, DODJE KURTA.
    I OPET NA NULI. OVA NASA
    UPRAVA KILAVA, BACA
    MAGLU NAVIJACIMA I KUPUJE VREME. FOTELJASI !!

    0
    0
    Odgovori
  8. Pobogu covece sto gomilas tolike igrace u odbrani?Zar ne vidis da ti nema ko gola dati. Ono je sramota u Velsu sto ste odigrali, onaj tim je losiji od pola nasih drugoligasa. Posle svake utakmice ti trazis opravdanja i neke liose izgovore. Covece nama trebaju dva napadaca, i zadnji vezni koji moze izneti preko pola loptu i doturiti je Sumi na polovini pretivnika.Scekic to ne zna a Zdjelar nesto pokusava dugim loptama, a najveci problem oba ta igraca sto sporo razmisljaju. Ako uprava nema para za dva prava pojacanja ukupno (2 miliona evra), onda tebi moj Savo jedino castan i pravi potez da se povuces. Ti ne zasluzujes „giljotinu“prema kojoj Partizan ide.Ja sam navijac mali i prost covek ali ovo je ziva istina. I za kraj : reci nasim igracima da se fudbal igra prema napred, a ne stalno da vracaju loptu unazad. Rasteracete ovo malo publike sto dolazi na utakmice!

    0
    0
    Odgovori
    • Taj tim što je slabiji, po tebi, od pola naših drugiligaša, hladno je eliminisao trećeplasirani tim Škotske Kilmanok i to na njihovom terenu. To samo pokazuje koliko se razumeš u fudbal.

      0
      0
      Odgovori
  9. Savo daj ofanzivu vidis da nema ko da da gol.Necemo valjda igrati formaciju protiv svih 4-2-3-1.Nemas dva napadaca a Jos veznih krila aj ne glupuraj se da crnogorskom odbranom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter