0
Evropske lige

REAL STOPIRAO TRANSFER: Englezi javljaju, Perez ne da Bejla kinezima, evo gde je zapelo!

Objavljeno: 28.07.19 u 15:06

Iako je Bejl sleteo u Kinu i bio nadomak predstavljanja u novom klubu Đangsu Suningu, čini se da će oblačenje dresa novog kluba morati malo da odloži.

Igrač je dogovorio lične uslove po kojima je postao najplaćeniji fudbaler na svetu, ali Real nije zadovoljan svojim delom kolača. Iako već mesecima pokušavaju da se otarase Bejla, klub ne želi da to učini pošto-poto.

Đangsu je pristao da bejlu na konto ugovora nedeljno isplaćuje oko milion evra, ali ne želi da plati obeštećenje za igrača, a ponosni Florentino Perez ne želi da dozvoli fudbaleru da ode bez obeštećenja. Bejl ima ugovor sa madridskim klubom na još tri godine, sa godišnjom platom od 17 miliona evra.

Madriđani se nadaju da će uspeti da ga prodaju u neki evropski tim i da će dobro naplatiti prethodne sezone Velšanina. Kao što smo danas već napisali, Bejl je otputovao u Kinu, sa namerom da se pridruži novim igračima, a videćemo kakav će epilog priče biti na kraju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gareth Bale is staying put!

A post shared by BBC SPORT (@bbcsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter