1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Posle dolaska Degeneka jedan štoper napušta Zvezdu!

Objavljeno: 28.07.19 u 09:35

Postoje zainteresovani klubovi za bivšeg mladog reprezentativca Srbije, a u avgustu sledi rastanak

Uspela je Crvena zvezda da vrati Miloša Degeneka, koji je sinoć u drugom mandatu debitovao za šampiona Srbije na poziciji desnog beka. Ova uloga je privremena i sledi povratak na poziciju štopera, gde su prvi put igrali zajedno Radovan Pankov i Srđan Babić. Upravo je Babić, bivši defanzivac Vojvodine i Real Sosijedada, na meti Gestepea i Konjaspora, saznaje HotSport. Prvoligaši iz Turske su spremni da izdvoje do 1,5 miliona evra za defanzivca crveno-belih.

Zvezda je spremna da transfer završi tokom avgusta. Jasno je da Nemanja Milunović ima svoju ulogu kod trenera Vladana Milojevića i odigrao je sve mečeve tokom priprema, kao i četiri takmičarska. On nije izlazio na megdan Nišlijama pošto već u sredu sledi sudar u revanšu sa Helsinkijem u Finskoj. Tri štopera, plus Filip Stojković koji može da odradi posao na toj poziciji po potrebi, dovoljna su za prvi deo sezone. Ostaje da se sačeka rasplet i sa Babićem koga su snimali i iz Nemačke.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter