1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA – RADNIČKI: Milojević uvrstio u sastav povratnika i debitanta, Krunić poslao najbolji 11!

Objavljeno: 27.07.19 u 19:03

Derbi poslastica čeka nas odmah u drugom kolu. Šampion Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša.

Fudbaleri Crvene zvezde između dve evropske utakmice dočekuju Radnički iz Niša. Crvena zvezda je nakon remija u meču sa Suduvom u Marijanpolu, zaređala nekoliko pobeda i hvata pobednički ritam. Milojevićevi puleni bili su bolji od Javora u prvom kolu. Trener Crvene zvezde šansu u meču dao je dvojici debitanata Milošu Degeneku i Radovanu Pankovu, dok je prvi povratnik u Zvezdu, drugi je došao upravo iz Niša, a zbog povrede na pripremama šansu da se pokaže navijačima Zvezde čekao je prilično dugo. 

Ekipa sa Čaira nije dobro počela sezonu, već na prvoj stepenici Radnički je ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je domaće prvenstvo ekipa Sime Krunića počela odlično. Slavili su na Čairu protiv Proletera.

Vladan Milojević i Simo Krunić su odlučili da izvedu sledeće sastave.

Crvena zvezda: Borjan – Babić, Pankov, Žander, Degenek – Kanjas, Babić, Simić, Jovančić, Ben – Pavkov

Radnički: Petrović – Đorđević, Stevanović, Ostojić, Todorovski – Bondarenko, Čumić, Tomić, Batrović, Stojanović – Mihajlović.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda – Radnički 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter