0
Evropske lige

KEŽMAN TRLJA RUKE: Evo koliko će menadžer zaraditi od transfera Sergeja u Junajted!

Objavljeno: 27.07.19 u 23:50

Mediji u Engleskoj tvrde da Junajted ne pregovara sa Lacijom oko prelaska Sergeja u Englesku, italijanski ipak, tvrde drugačije.

Italijanska štampa prenosi da je ostalo samo da se klubovi dogovore oko dodatnih bonusa, a da je sama visina obeštećenja već dogovorena. Navodi se da bi ceo transfer mogao da dostigne 90 miliona evra.

Obeštećenje za vezistu iznosi 75 miliona, , dok bi 15 milona trebalo klub da zaradi na ime bonusa. Menadžeru igrača Mateji Kežmanu trebalo bi da pripadne oko 10 miliona evra. Klubovi za sada nisu postigli dogovor oko bonusa, engleski tim želi da ih veže za rezultate, dok Rimljani žele da ih vežu za broj odigranih utakmica i broj golova.

Korijere delo sport navodi da Lacio ne namerava pošto-poto da proda Sergeja Junajtedu, jer su interesovanje za njega pokazali i Milan, Inter, Juventus, Pari sen Žermen, kao i Real Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter