1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

DEGENEK POSLE DEBIJA: Miljenik ‘Delija’ debitovao, evo šta je rekao odmah nakon meča! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.19 u 22:54

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sa 2:0 protiv niškog Radničkog.

U utakmici 2. kola debitovao je povratnik u Crvenu zvezdu i miljenik navijača crvene zvezde Miloš Degenek. U današnjem meču pokazao je zbog čega ima simpatije ‘Delija’ i ujedno je dao veliki doprinos večerašnjoj pobedi!

– Mislim da je bila dobra utakmica, lepo navijanje. Voleo bih da što više ljudi dolazi na stadion. Možemo da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Daće Bog da smo živi i zdravi i da nastavimo dobro da radimo.

0
0

1 Komentara

  1. Cisti prosek od igraca! Zandel poprilicna rupa, ovaj gore,ne znam mu ni ime- takodje nista posebno. Radnicki kao filijala nije hteo da da gol svojoj sestrici a Babic rupetina van takva! Iskreno, brinem za Zvezdu, bojim se da je ne nakantaju Finci,bila bi steta za srpski fudbal. Ako vam je Pankov i Pavkov igrac onda je to kraj!
    Inace, ovaj Zvezdaje mnogo losija od proslogodisnje, Partizan nema razloga da brine,u dvoboju ih ima da pojedemo. Dzaba vam mediji, talambasi, kad se bije za trofej onda sa nama ni sudije ne pomazu. Na vasoj strani su Vucic, Tabakovicka, Gasprom ,sve sve ali ove godine prolaza biti nece!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter