0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DRAGAN ŠARAC: Napredak je nezgodan domaćin!

Objavljeno: 26.07.19 u 12:30

U drugom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Napretka u Kruševcu.

Posle pobede u prvom kolu protiv Mačve, raspoloženje u redovima crveno-belih je još bolje nego što je bilo, te se u Vošinim redovima nadaju i veruju da će i u Kruševcu prikazati dobru igru i ostvariti dobar rezultat.

Ipak, da to neće biti lako, potvrđuju reči pomoćnog trenera Voše Dragana Šarca.

– Sigurno nas očekuje mnogo teška utakmica. Napredak ima novu ekipu, koja je, što smo primetili dok smo ih analizirali, fenomenalno odigrala poslednji meč protiv Čukaričkog, na kojem je, iako je poražena sa 1:0, bila bolji protivnik tokom svih 90 minuta. Takođe, Napredak je posebno nezgodan kao domaćin, ali ići ćemo tamo sa ciljem da ostanemo neporaženi i svaki bod koji donesemo kući značiće nam za dalji tok prvenstva. Što se tiče igračkog kadra, manje-više su svi zdravi i ima samo nekoliko sitnih povreda. Kokira još uvek muči rame, tako da on i dalje trenira odvojeno od ekipe, dok će svi ostali biti na raspolaganju šefu stručnog štaba za ovaj meč – izjavio je Šarac.

Pred ovaj meč, javnosti se kao novi fudbaler Vojvodine predstavio Željko Filipović (30), koji je ove nedelje potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom.

– Sa Vojvodinom sam se vrlo brzo dogovorio, jer se moje i klupske ambicije, na čelu sa novim rukovodstvom, apsolutno poklapaju. Postigli smo dogovor na dve godine i nadam se da ćemo fino sarađivati. Ekipa je super i svi su me lepo prihvatili, od prvog do poslednjeg čoveka u klubu. Takođe, da kažem i da je Novi Sad jako lep grad i da se ovde vrlo lepo osećam – rekao je Filipović, koji je veći deo svoje karijere proveo u Sloveniji i Vojvodina će mu biti prvi klub u Srbiji.

Utakmica između Napretka i Vojvodine igraće se u nedelju na stadionu „Mladost“ u Kruševcu, sa početkom u 20 časova, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter