3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Prosto nije moglo bolje od ovoga, Konas se služio prljavim trikovima!

Objavljeno: 25.07.19 u 23:33

Slavio je Partizan uprkos batinama koje su igrači crno-belih dobili u prvom meču protiv Konas Kveja.

Minimalac timu iz Humske doneo je Aleksandar Šćekić golom u 62. minutu. Nakon meča trener Partizana izašao je pred medije. Istakao je da se piše samo pobeda.

–  To je ekipa koja ne želi da igra, a pri tome je jako čvrsta nazad, uvek je devet-deset igrača iza lopte. Teren je u gorem stanju od većine naših. Prosto nije bilo moguće igrati brže od ovoga, a kad ne možete brzo ovakve ekipe vam uvek naprave problem. Mislim da smo mogli da damo još neki gol, ali dobro, ja sam zadovoljan. Bitno je da smo dobili utakmicu. Sve rešavamo na našem stadionu gde ćemo verujem moći da igramo brže i bolje istakao je Milošević.

Nije zadovoljan trener Partizana time što su na provokacije Velšana odreagovali najiskusniji fudbaleri. Oni koji bi trebalo da smiruju tenziju.

– Tošić i Stojković je trebalo da smire ostale, a ne da reaguju. To je nešto što smo mogli da očekujemo. Kvalitet ove ekipe nije na nekom nivou, ali se zato služe svim drugim sredstvima da osujete svaku nameru koju imate. Golman je ukrao pola utakmice, na svaki aut su krali vreme. Jako je teško ostati pribran u takvim situacijama i koncentrisan, ali smo dobili dva žuta kartona što je jako glupo u ovakvim utakmicama. Ako želimo u Ligu Evrope moramo da se čuvamo, a ne da zbog ovakvih mečeva dođemo u situaciju da ne mogu da igraju u težim mečevima – dodao je trener Partizana.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Dovedi pojacanja ovo nista ne valja.Ok bitno je da nema povrede Ali takve ce biti 50% utakmica u JSL I sta onda…Hitno pojacanja slabiji smo od prosle godine.Suma-Sadik duo za piknik

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako vi igrate derbi pa tada govorite da je sve to u zaru borbe…Igrate kao drvosece zbog straha od ogromne razlike u kvalitetu i onda kada izvucete remi ili slucajno pobedite govorite kako nije realna razlika na tabeli…A ustvari ste jedna obicna amaterska ekipa…I zalosno je sto ce takva ekipa 99% biti sampion Srbije ove sezone jer tako dodje naredjenje bas kao one godine kada je Zvezda bila prinudjena da izgubi od VozdovcaTo i ptice na grani znaju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter