7
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PARTIZAN SE ŽALIO: Crno-beli podneli žalbu Ministartvu omladine i sporta povodom ‘sporne’ titule iz 1946. godine!

Objavljeno: 25.07.19 u 10:04

Pravni tim Fudbalskog kluba Partizan poslao je danas Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, zalbu protiv odluke Skupstine Fudbalskog saveza Srbije kojom se titula prvaka Narodne Republike Srbije iz 1946. godine priznala FK Crvena Zvezda kao titula nacionalnog ranga.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Ovo je direktna posledica dopisa koji je stigao u prostorije u Humskoj 1 sredinom ovog meseca.
Zvanicnu izjavu ovim povodom dao je prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana:

– Nakon gotovo dva meseca skrivanja od ociju javnosti, pokusaja da se jedna aborticna skupstinska odluka protivpravno ozivi, FK Partizan je, dugim i neprekidnim insistiranjem, dobio fotokopiju odluke Skupstine FSS.

Pravni tim FK Partizan je razmatrao procesne korake protiv ove nasvakidasnje fotokopirane odluke u kojoj ne postoji ni pouka o pravnom leku i zakljucio da postoji vise procesnih koraka kojima ce zapoceti ovu pravnu bitku. Kao prvi se nametnula zalba nadleznom ministarstvu, medjutim, pazljivo smo analizirali i ostala procesna sredstva koja cemo iscrpljivati shodno razvoju situacije.

FOTO: FK Partizan

FK Partizan ne priznaje odluku Skupstine FSS, smatra je nistavom i nastojace da svim procesnim sredstvima koja su mu na raspolaganju, kao zainteresovana strana i to na osnovu cl. 44 Zakona o opstem upravnom postupku, ospori ovaj blasfemicni gest sile podignutih ruku naspram sile prava i pravno-istorijskih argumenata koji su prethodno predoceni. Najavljeni pravni carski rez, bez epidurala, upravo je zapocet.

0
0

7 Komentara

  1. Kada bi se ovaj čovek bavio svojim klubom koliko se bavi Zvezdom, možda bi i partizanu krenuli bolji dani…
    Ovako…

    0
    0
    Odgovori
  2. Neko je bio prvak, zar ne? Ako se vec igralo, a igralo se…to je bila Crvena Zvezda. I zasluzeno dodeljena titula, osvojena na terenu.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav prvak. Ovo je sramota Zvezdina propaganda,gora
      je od Gebelsove. SVE je to
      da PRVI nadenu trecu zvezdicu. S ovim sve ranije
      titule namazali ili bacili u
      blato. PATOLOSKI LAZOVI.

      0
      0
      Odgovori
      • Sta je s vašom titulom iz 1999 . 14 kola pre kraja ste je pripisali i vi pričate o poštenju , da ne spominjem sistematsko urusavanje sportskog društva Crvena Zvezda dok je Mirko Marjanović bio premijer … Sedite u lavoru i uživajte u borbi za treće mesto …

        0
        0
        Odgovori
      • Sada neka se proširi istraga i obuhvati i to kako je Partizan ušao u Prvu ligu Jugoslavije, iako nije igrao ovu kvalifikacionu ligu. Možda vam na kraju oduzmu onu prvu titulu u SFRJ. Pa na kraju krajeva, niste se ni kvalifikovali!

        0
        0
        Odgovori
      • Jel vi mislite da vam je ovu sud udruzenog rada koji vam je priznao titulu 86,,godine,,zasto se ne zalite na titulu koju va ne priznaje Uefa sto malo o toj tituli ne sporite,, druga stvar imate nesposobnu upravu koja se umjesto partizana bavi o Zvezdi i tako ovim jadnim grobarima zamagluje oči,,hočete titulu dovodite pojačanja iz Zete , Radnika, Budućnosti,, to su vama pojačanja valjda se pojačanja dovode ako če biti pojačanje iz klubova jačeg ili približno istog ranga kao vas jadni klub,, zar su ovi glodari slijepi i čemu se oni raduju,, pajačanjim iz slabije lige nego sto je nasa ili treneru koji nikog nije trenirao i vi sa, takvim igračima i takvim trenerom hočete titulu,, a ako titula nemoze onda se bavite Zvezdi im titulama,, jadni ste da nemoze te biti jadnije,, a titulu sa ovom upravom nečete uzeti nikad

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter