0
Košarka

NOVI UDARAC ZA AMERE: Krilni centar i plej takođe ‘odjavili’ učešće na Mundobasketu!

Objavljeno: 24.07.19 u 18:03

Svakog dana sve manje šanse daju se Amerikancima za osvajanje Svetskog prvenstva.

Greg Popović ima velikih problema da sastavi tim za Svetsko prvenstvo koje krajem meseca počinje u Kini, a otkazi mu stižu svakog dana. Posle Entonija Dejvisa, Kajla Laurija, Erika Gordona, Džejmsa Hardena i Si Džej Mekaluma i Bredlija Bila, otkaz sprema i krilni centar Kevin Lav, a možda je najveći udarac i moguće neigranje Demijana Lilarda. On je takođe po pisanju američkih medija najavio da neće učestvovati na Svetskom prvenstvu. 

Ovu informaciju preneo je danas Bličer Report pozivajući se na Šamsa Čaraniju, pouzdanog NBA insajdera i novinara. Kako se ređaju otkazi u američkoj selekciji, tako rastu šanse Srbije. ‘Orlovi’ se po kladionicama za sada nalaze na drugoj poziciji na listi favorita za osvajanje zlatne medalje u Kini.

Američki mediji navode da Popović pregovara sa četvoricom košarkaša ne bi li ih ubedio da ih naknadno dopiše na spisak, a to su: D’Anđelo Rasel (Golden Stejt), Aron Gordon (Orlando), Markus Smart i Džajlen Braun (Boston).

Tim SAD za sada činje Harison Barns (Sakramento), Andre Dramond (Detroit), Tobijas Heris (Filadelfija), Kajl Kuzma (LA Lejkers), Bruk Lopez (Milvoki), Kris Midlton (Milvoki), Pol Milsap (Denver), Donovan Mičel (Juta), Džejson Tatum (Boston), Pi Džej Taker (Hjuston), Majls Tarner (Indijana) i Kemba Voker (Boston).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter