0
Domaći fudbal

KRASIĆ POJAČAO VOŽDOVAC: Na ‘krov’ stigao i defanzivac Crvene zvezde!

Objavljeno: 24.07.19 u 16:07

Ognjen Krasić danas je predstavljen kao novi-stari igrač Voždovca. Pored njega, u klub je stiglo i veliko pojačanje iz Crvene zvezde.

Nakon epizode u jermenskom Banantsu, Krasić se vraća na „Krov“ i ne skriva zadovoljstvo što se opet našao u poznatom ambijentu.

– Drago mi što sam opet na „Krovu“. Ovo je savršen sportski ambijent, koji igraču pruža sve uslove da uživa u fudbalu, tako da smo vrlo lako dogovorili ponovnu saradnju. Igrački kadar se dosta promenio od mog poslednjeg boravka, puno mladih i talentovanih igrača je sada u timu i to je ono što mi se sviđa. Mladi igrači imaju priliku da napreduju ukoliko se budu ugledali na iskusnije igrače kao što su Mihajlov, Mikić i Nikolić, tako da mislim da je tim sada idealan spoj iskusnih i mladih igrača – poručuje Krasić. 

Drugo pojačanje stiže u vidu defanzivca Stefana Hajdina koji je u klub stigao kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde i biće u Voždovcu u narednih godinu dana. Podsetimo, Hajdin se preselio na pozajmicu jer Vladan Milojević na njegovoj poziciji ima Žandera i Rodića.

Na tragu informacije Mirko Marković

FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter