0
Domaći fudbal

FOTO: Kobenhavn FC

KADROVSKI PROBLEMI ZA DANCE: Kopenhagen muče povrede, skraćena rotacija pred Zvezdu!

Objavljeno: 24.07.19 u 18:22

Kopenhagen je već u prvoj utakmici protiv TNS-a napravio veliki korak ka plasmanu u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Danci su slavili sa 2:0, a ne očekuje se da u narednoj rundi imaju mnogo problema sa ekipom iz Velsa. Ipak, možda je rešio pitanje prolaska dalje, ali trener Kopenhagena ima razloga za brigu. Izvesno je da Stale Solbaken neće moći da računa na dvojicu važnih igrača koji su se u jučerašnjem meču povredili.

Rasmus Falk i Pjoeros Sotiriu pod znakom su pitanja za prvi meč treće runde kvalifikacija za LŠ. Pod upitnikom je Falk koji važi za jednog od boljih igrača Danaca. Njemu se predviđa pauza od 114 dana, a to će značiti da propušta prvi meč kvalifikacija protiv protiv Zvezde, ukoliko naš predstavnik uspešno preskoči Helsinki.

Kipranin je sa druge strane bio najbolji na terenu sve do izlaska iz igre u prvom meču protiv TNS-a. Uspeo je da postigne gol i pored toga je iznudio penal za svoj tim. O njegovoj povredi za sada nema preciznijih informacija. Ipak, navodi se da bi mogao da pauzira nekoliko nedelja. Gotovo sigurno će propustiti treće kolo kvalifikacija.

Rotacija je dodatno skraćena jer povredu vuče Nikolaj Bojlesen, dok Andreas Bjelans izlazi iz povrede i biće prilično rovit. Zvezda treba prvo da preskoči Helsinki u drugom kolu, a onda može da se okrene Kopenhagenu i razmišljanju o oslabljenom protivniku. 

FOTO: Kobenhavn FC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter