1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ŠPANCI UDARILI PO JOVIĆU: Bio si bleda senka, nisi pokazao ništa protiv Bajerna

Objavljeno: 23.07.19 u 12:30

Real je poražen od Bajerna u Međunarodnom kupu Šampiona. Priliku da debituje imao je i Luka Jović, a neće ga pamtiti po dobrom.

Ne samo da je Bajern slavio sa 3:1 u ovom meču, već su mediji odmah krenuli sa kritikama na račun najskupljeg napadača u istoriji Reala.

Oštra je pogotovo bila ‘Marka‘ koja je kritikovala reprezentativca Srbije.

– Bio je senka. Odsećen od saigrača, jedva da je dodirnuo loptu. Nije izgledao kao napadač za kog je Real izdvojio ogromnu svotu novca – stoji u izveštaju ‘Marke.

Za nijansu bolje prošao je Luka Modrić.

– Dinamičan na početku, ali je igrao loše posle primljenog gola. Bio je bolji krajem prvog poluvremena, a Nojer mu je odbranio šut kojim bi izjednačio. Izgleda kao da će dobar pripremni period biti ono što je potrebno Modriću, kako bi se vratio na nivou na kojem nije bio prethodne sezone – stoji u izveštaju.

Nije Jovića štedeo ni ‘AS’. Oštro su prokomentarisali debi našeg reprezentativca.

– Bio je to razočaravajući debi. Srdačno se pozdravio sa Nikom Kovačem pred ulazak na teren, a to je bio njegov najbolji potez na meču – navodi portal.

Pohvale je dobio Eden Azar, koji je stigao iz Čelzija, istakli su mediji da se dobro pokazao i da deluje kao pojačanjke koje će opravdati uloženi novac i očekivanja.

Bajern – Real Madrid 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter