2
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: Nismo vanzemaljci, ne znam zašto svi očekuju nemoguće! Evo šta je trener Zvezde rekao o Degeneku…

Objavljeno: 23.07.19 u 13:10

Crvena zvezda igra u sredu od 20.45 prvi meč protiv Helsinkija. Meč se igra na stadionu Rajko Mitić.

Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izašao je pred novinare i izneo svoja očekivanja.

– Čeka nas izuzetno težak protivnik, šampion svoje zemlje. Helsinki je dobra ekipa, godinama su najbolji u svojoj zemlji, u takmičarskom ssu ritmu. Mi polako ulazimo u ritam, želimo da budemo bolji nego protiv Suduve. Kod njih nikoga ne bih izdvajao pojedinačno, oni su kolektiv. Očekujem lepu predstavu i verujem u veliku podršku navijača – počeo je Milojević.

Pošto su Partizan i Čukarički dobili odlaganje svojih mečeva zbog evropskih izazova, novinare je zanimalo da li o tome razmišlja i Zvezda?

Nismo razmišljali o odlaganju utakmice Superlige Srbije – kratak je bio Milojević po tom pitanju.

On se potom okrenuo analizi narednog protivnika.

Sutra je prvo poluvreme, teže će biti drugo kod njih. Nisam dobar prognozer, gledaćemo da se držimo našeg plana. Moramo da budemo na visokom nivou. Mi nismo vanzemaljci, ne znam što se to potencira. Mi samo pokušavamo da vratimo Zvezdu gde pripada. Poštujemo Helsinki i Suduvu, Litvanci su pokazali da su dobar tim. Možda je iskustvo na našoj strani, ali još nismo dovoljno podigli formu kako bih ja voleo da jeste – rekao je Milojević.

Prokomentarisao je Milojević i povratak Degeneka u tim šampiona Srbije.

– Ponosan sam što se Miloš vratio. On je veliki profesionalac, mladi igrači će imati šta da nauče od njega. Mnogo voli Zvezdu i mnogo je uložio napora da se u nju vrati. Biće licenciran, a videćemo hoće li da zaigra, zavisi od fizičke spreme – ističe Milojević.

Lasi Lapalajnen je pred meč sa Zvezdom prodat u Bolonju.

– Nije lako kada ti ode najbolji igrač, ali Helsinki ima dobar tim. Iz kolektiva iskoči jedan igrač, za njih je velika čast što su prodali fudbalera u Italiju – poručuje Milojević.

Žander je zadobio povredu u prethodnom meču i morao je da napusti igru na utakmici sa Inđijom.

– Povreda Žandera je bila od glave do pete – uz osmeh je rekao Milojević i potom pojasnio – Radio je individualno. Novajlije nisu prošli pripreme. Uhvatio ga je grč celog tela. Sada je dobro. Kanjas se vratio, trenirao je sa nama – otkriva Milojević

A na pitanje da li će Marko Marin igrati levo ili desno rekao je…

– Videćete – ostao je zagonetan Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

Crvena zvezda – Helsinki 

0
0

2 Komentara

  1. “,,,a videćemo hoće li da zaigra, zavisi od fizičke spreme” – ističe Milojević, isčupano iz konteksta! Po ovome se vidi da je Milojević trener od integriteta, nema kod njega vrdanja! Nema kod njega cile-mile (Kitić)! Nećeš mi ti Miloše Degeneku priviriti u tim dok ne budeš fizički spreman! Tako i treba, jer tako je Milojević uradio i sa Rikardinjom, Ebesiliom, Ruizom, Ederom, Fibelom, Samuilom i ostalim “kapitalcima”! Setimo se samo Ebesilia kojega je Zvezdi upravo preporučio sam Milojević, koji je na konferenciji za novinare rekaoda ga je gledao na Kipru! I to je bilo dovoljno! Samo što tada nije rekao u kojem je svojstvu gledao Ebesilia, možda kao sportskog ribolovca u nedelji “Otvorenog srca”, onako debeljuškastog sa čačkalicom u ustima! Ali, tada je Milojević zažmurio na jedno oko i pustio debeljuškastog Ebesilia da igra iako nije prošao pripreme! Ostalo je istorija! Toliko o Milojeviću i njegovoj čvrstoj reči!

    0
    0
    Odgovori
  2. Милоја показао још једном да је господин човијек.Није ,,подвиривао као Лалат,,имао је шансу и одолио је искушењу.Срећно сутра

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter