2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZADATAK PARTIZANA: Upisati tri boda i uhvatiti zalet za Vels (SASTAV)

Objavljeno: 21.07.19 u 09:20

Trener crno-belih Savo Milošević će malo promešati karte, pošto crno-beli za sedam dana imaju tri utakmice.

Nema više provere pojedinaca, taktike i mnogo miksovanja tima, pošto dolaze takmičarski mečevi, a Partizan ima za sedam dana tri ispita. Prvi premijerni je danas od 18 časova u Inđiji na terenu novog člana ‘elite’, gde crno-beli treba da opravdaju ulogu favorita i upišu tri boda.

Trener Savo Milošević je odlučio, kako saznaje HotSport, da par igrača „poštedi“ i pre svega iskusnog Rajka Brezančića i verovatno Strahinju Pavlovića, a možda čitav meč neće odraditi ni Zoran Tošić.

Na golu je neprikosnoven Vladimir Stojković, na desnom beku Nemanja R. Miletić, a pored iskusnog Bojana Ostojića očekuje se debi novajlije Igora Vujačića pored kog se očekuje da počne povratnik Slobodan Urošević. Zacementirana mesta imaju Saša Zdjelar i Aleksandar Sćekić, a odlaskom Danila Pantića za kreaciju napada trebalo bi da bude zadužen „probuđeni“ Sejduba Suma.
Na bokovima su uloge namenjene Zoranu Tošiću i Đorđu Ivanoviću mada priliku čeka i novajlija Aleksandar Lutovac koji je stigao iz Rada. Rikarada u napadu pokušaće da „zameni“ Umar Sadik.

Projektovan sastav: Stojković – N.R. Miletić, Ostojić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Sćekić, Tošić, Ivanović, Suma – Sadik.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter