2
Domaći fudbal

UEFA SKRATILA SPISAK: Partizan može na Marka Nikolića! Čuka se moli Bugarima ili Slovacima…

Objavljeno: 21.07.19 u 09:50

UEFA je skartila spisak za žreb trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evrope, evo ko su potencijalni rivali Partizana i Čukaričkog.

Na prvi pogled Partizan može biti zadovoljan posle ‘UEFA makaza’. Mada, nijednog od ovih rivala sigurno neće lako izbaciti, ali se čini da je favorit. Sigurno da bi najbolja opcija za Partizan ako prođe Konah bio pobednik dvoboja heroja prvog kola kvlafikacija Gzire sa Malte i Ventspilsa iz Letonije.

Najteži je svakako dvoboj sa četom Marka Nikolića ekipom Videotona, koji pre toga mora da prođe Vaduc iz Lihtenštajna, koji se takmiči u drugoj ligi Švajcarske. Evo svih potencijalnih rivala Partizana:

Fehervar(Mađarska) – Vaduc (Lihtenštajn)
Haugesund (Norveška) – Šturm (Austrija)
Malatijaspor (Turska) – Olimpija (Slovenija)
Čikura (Gruzija) – Aberdin (Škotska)
Ventspils(Litvanija) – Gzira (Malta)

Sa druge strane Čukarički čeka teži posao, iako u slučaju da izbaci Molde preuzima ulogu nosioca, ali to ne znači da će na papiru biti favorit. Tačnije, ‘brđani’ će prvo morati da izbace u drugom kolu kvalifikacija favorizovani Molde. Ako eliminišu Norvežane sledeći rivali mogu biti:

Lehija (Poljska) – Brendbi (Danska)
Mlada Boleslav (Češka) – Ordabasi (Kazahstan)
Aris (Grčka) – AEL (Kipar)
Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) – Spartak Trnava (Slovačka)
Tun (Švajcarska)

HotSport želi sreću u žrebu srpskim predstavnicima.

0
0

2 Komentara

  1. Samo ne Olimpija i Marko Nikolić…Sve ostalo bi trebalo da bude dobro ukoliko prođemo uvek neugodne konobare sa Velsa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter