0
Evropske lige

FOTO: Sông Lam Nghệ An F.C.

LJUPKO PETROVIĆ IMA NOVI POSAO: Srpski trener na klupi ‘armejaca’…

Objavljeno: 21.07.19 u 15:12

Šampion Evrope sa Crvenom zvezdom 1991. godine prkosi godinama, ponovo se vraća na klupu u Bugarskoj.

Ljupko Petrović nije našao novi klub, već je dobio novo radno mesto. Naime, dojučerašnji trener CSKA iz Sofije Dobromir Mitov dobio je otkaz, pošto su ‘armejci’ u dva kola osvojili svega jedan bod. Njegov savetnik bio je Ljupko Petrović, a sada će Srbin sesti na klupu.

– Armejci, Ljupko Petrović zvanično je postavljen na mesto prvog trenera CSKA. Do sada je iskusni stručnjak imao ulogu konsultanta u klubu, ali od danas će voditi utakmice, treninge i sve ostalo, kao glavni trener crvenih. I Dobromit Mitov će ostati u klubu, ali kao Petrovićev pomoćnik – stoji u saopštenju CSKA.

Javnosti se obratio i trofejni stručnjak iz Srbije.

– Obavio sam ozbiljan razgovor sa igračima. Najvažnije u ovom trenutku je da počnemo da igramo kao tim. Onaj koji želi da igra za sebe, neće da trči i da se bori za ekipu, neće igrati. Težak je trenutak za sve, a iz njega možemo da izađemo samo uz dobre igre i pobede – rekao je Petrović.

CSKA iz Sofije je uspešno prošao prvo kolo kvalfiakcija za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter