0
Domaći fudbal

Foto: Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE: Mladost preokrenula, Matiću potreban minut da reši meč, Čuka slavila sa igračem manje!

Objavljeno: 20.07.19 u 22:20

U ostalim mečevima večerašnjeg programa Superlige Srbije nije bilo iznenađenja.

Uzbudljivo je bilo u Užicu, Radnik je imao prednost, pa na kraju izgubio, uz promašen penal. Dok je u Bačkoj Palanci Vojvodina pokazala dva lica, a Matiću je bio potreban samo jedan minut da pokaže koliko će značiti ovogodišnjoj Voši. Čukarički je imao sigurnu igru protiv Napretka, a na kraju je slavio sa igračem manje. 

Foto: Čukarički

Čukarički – Napredak 1:0

Fudbaleri Čukaričkog slavili su protiv Napretka na otvaranju Superlige, a meč su završili sa igračem manje. Docić je proigrao Luku Stojanovića u 42. minutu za vođstvo domaćina od 1:0. Iako je Napredak u meč ušao sa većom dozom agresivnosti, ipak je domaćin ostao bez igrača. U 77. minutu isključen je kapiten Marko Docić. Dok do kraja meča nije bilo više uzbuđenja.

Mladost – Radnik 2:1.

Neverovatan meč viđen je u Užicu. Mladost iz Lučana dočekala je ekipu Radnika. Poveli su gosti u 16. minutu, na proigravanje Đorđevića, Danoski je doneo prednost Radniku. U drugom poluvremenu Igor Zlatanović je u 65. minutu imao priliku da uveća prednost na 2:0, ali je bio neprecizan sa bele tačke. Dok je u u 71. minutu njegov promašaj kapitalizovao, takođe sa bele tačke Predrag Pavlović. U 88. minutu Vladimir Radivojević postavio je konačan rezultat od 2:1.

Vojvodina – Mačva 3:1

U meču odigranom u Bačkoj Palanci videli smo dva lica Vojvodine. Prvo poluvreme nije donelo značajna uzbuđenja, ali ni rezultat. Dok je u drugom poluvremenu na teren istrčala neka druga Vojvodina. Bojan Matić je u jednom minutu uspeo da reši pitanje pobednika. Na dodavanje Nikole Drinčića zatresao je mrežu u 50. minutu, a minut kasnije isto je uradio na dodavanje Ezea Vinsenta.Jedino što su gosti uspeli jeste da u 79. minutu smanje na 2:1, ali je u zaustavnom vremenu Miodrag Gemović uspeo da postavi 3:1.

Foto: Čukarički

Superliga Srbije 1. kolo:

Voždovac – TSC Bačka Topola 1:2 (0:0)
( Stojčev 70 – Tomanović 55, Silađi 75)

Subota

Spartak – Rad
(Obradović 66, Vidaković 80 -Trifunović 45+3 pen)

Crvena zvezda – Javor 2:0 (2:0)
(Jovičić 28, Ben 45 pen)

Čukarički – Napredak 1:0 (1:0)
(Stojanović 42)

Mladost – Radnik 2:1 (1:0)
(Pavlović 71 pen, Radivojević 88 – Danoski 16)

Vojvodina – Mačva 3:1 (0:0)
(Matić, 50,51 Gemović 90+3 – Stevanović 79)

Nedelja

18.00 Inđija – Partizan
20.00 Radnički – Proleter

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter