0
Košarka

FOTO: KS Srbije

MARKO SIMONOVIĆ: Spremni smo da ‘cepamo’!

Objavljeno: 19.07.19 u 10:45

Srpski košarkaš Marko Simonović rekao je da je pun želje i elana na okupljanju reprezentacije i naveo je da se kao i svi nada da će biti u timu za Svetsko prvenstvo.

– Pun sam želje, elana i motivacije. Svi smo spremni da ‘cepamo’ i spremamo se za to što nas čeka, a to je veliki izazov i konkurencija. Tim pre je još veća želja – rekao je Simonović novinarima u Beogradu.

Simonović je na skraćenom spisku selektora Aleksandra Đorđevića.

Nije krio želju da se nadje medju putnicima za Svetsko prvenstvo u Kini.

– Verujem i nadam se da ću biti medju putnicima. Želim kao i svi, da budemo zdravi i da sve prodje kako treba. Siguran sam da će selektor izabrati 12 najboljih i da će to izgledati odlično – kazao je Simonović.

Nije želeo da govori o dometima srpskog tima.

– Polako… Mora da ide korak po korak, prvo zdravlje da posluži. Mora polako da sve ide, korak po korak – naveo je on.

Dodao je da ne treba praviti veliku euforiju.

– Ne treba praviti veliku euforiju i veliki pritisak, iako je ova ekipa naučila da bude pod pritiskom. Ali, ima mnogo faktora… Ne treba samo o tome da se priča. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć – rekao je Simonović.

Marko Simonović je rekao da reprezentacija Srbije izgleda kao porodica što „može da prevagne i bude detalj koji će na kraju odlučiti ishod“ Svetskog prvenstva.

– Mislim da smo mi tu u prednosti. Znamo šta nas tamo čeka – istakao je Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter