0
Domaći fudbal

UVREDE IZ ŠKOTSKE: To su poljoprivrednici! Stanojević za HS: Mekušci, još gore biste prošli da sam ja igrao!

Objavljeno: 18.07.19 u 13:30

Nakon meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojoj je Seltik pobedio Sarajevo sa 2:1 (5:2) trener škotskog predstavnika oštro je prokomentarisao igru Sarajlija.

Trener Seltika Nil Lenon nije bio zadovoljan, već je posle meča na pres konferenciji uputio niz uvreda na račun fudbalera iz Sarajeva.

– Igrači Sarajeva su bili malo ‘poljoprivredni’, u najmanju ruku. Barem jedan od njih zasluđio je crveni karton danas na meču. Imaće moji igrači po koju modricu, ali nadam se da neće biti ništa značajno – između ostalog je rekao Lenon.

U odbranu svojih saigrača stao je Miloš Stanojević koji je dvomeč propustio zbog povrede.

I ja sam gledao meč o kome gospodin Lenon govori. Neka bude srećan što ja nisam igrao, bilo bi još gore po njegove igrače. Fudbal je muška igra u kojoj su dueli sastavni deo. Ukoliko ne žele da imaju modrice, neka igraju šah ili čoveče ne ljuti se, očigledno su previše meki za fudbal – poručio je standardni prvotimac Sarajeva za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter