6
Evrokupovi

Čukarički

SIMO KRUNIĆ POSLE NEUSPEHA RADNIČKOG: Izvinjavam se celoj Srbiji!

Objavljeno: 18.07.19 u 23:24

Trener Radničkog nije imao šta da zameri svojim igračima uprkos preranoj eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Flore iz Talina.

Radnički večeras na ‘Čairu’ nije uspeo da nadoknadi 0:2 iz prvog meča i remijem od 2:2 je već na prvom stepeniku završio svoje evropsko učešće za ovu sezonu.

Trener Simo Krunić je posle meča kratko prokomentarisao ovaj neuspeh Nišlija.

– Dobro smo otvorili utakmicu i imali smo želju da savladamo Floru. Napadali smo sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ali presudno je bilo 2:0 iz prvog meča – rekao je posle meča Krunić.

Izvinio se fudbalskoj naciji zbog prerane eliminacije ‘meraklija’.

– Čestitao bih mojim igračima na zalaganju i još jednom se izvinjavam celoj naciji zbog bolnog poraza – poručio je trener Radničkog.

Iz Niša – Aleksandar Ilić

0
0

6 Komentara

  1. Колико год не подносим ТраЛалатовића, мора се признати да би он ово добио и то без већих проблема.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čoveče, dali si ti normalan??? Vodiš vicešampiona i izgubiš od jedne Flore? Momentalna ostavka! Sramota, ništa drugo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ništa slađe nego vi napolje iz Evrope… Nije vam ovo naše prvenstveno da nameštate 30 od 34 .. maaaarš napolje ruralna skupino

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter