3
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

PARTIZAN PAZARI NA BANOVOM BRDU: Crno-beli žele defanzivca Čukaričkog! Matijašević: Daleko smo od završenog posla!

Objavljeno: 18.07.19 u 10:05

Partizan je ozbiljno ‘zagrizao’ za defanzivca Čukaričkog. Savo Milošević bi rado video igrača Čukaričkog u svojim redovima.

Defanzivac ‘brđana’ i reprezentacije Crne Gore Boris Kopitović nalazi se na meti Partizana prenosi Žurnal. Informaciju je potvrdio i tehnički direktor kluba Vladimir Matijašević.

-Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Kopitovića, ipak, daleko smo od završenog posla. Razgovarali jesmo, ali nismo dalje od toga odmakli rekao je Matijašević.

S obzirom da Kopitović nije nastupao za Čukarički u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan bi na njega mogao da računa u evropskim kvalifikacijama. Sa druge strane, navodi se da Čukarički nije završio sa aktivnostima u prelaznom roku, ‘brđanima’ je prioritet dovođenje još jednog napadača.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

0
0

3 Komentara

  1. brukanje ove uprave partizana je bez kraja. a i savo se uklopio. kakav „veseli“gigic kopitovic mi stvarno grabimo prema dnu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter