0
Evropske lige

FOTO: Twitter / Screenshot

OVO SE RETKO VIĐA: Saša Lukić velikim gestom kupio Valtera Macarija i navijače Torina! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.19 u 16:23

Valter Macari je zamolio, a Saša Lukić mu ispunio želju.

Milan je izbačen iz Lige Evrope, pa je pomeranjem upala Roma, a na njeno mesto u kvalifikacije za Ligu Evrope ekipa Torina. To znači i mnogo raniji početak sezone za ‘bikove’, te je Valter Macari dobio težak zadatak da mobiliše ekipu.

Srpski reprezentativac Saša Lukić je posle nastupa na prvenstvu Evrope za mlade selekcije dobio dužu pauzu, ali je na molbu trenera Macarija odgovorio – ranijim prekidom odmora.

– Tri nedelje pauze su više nego dovoljne za nekoga ko, kao ja, ima 22 godine. Prve dve nedelje sam iskoristio da se odmorim, a u trećoj sam već počeo da individualno da treniram kako bih stigao na pripreme spreman, odnosno čim sam saznao da ćemo igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Trener Macari me je zamolio da se što pre vratim sa odmora i ja sam mu vrlo rado izašao u susret. Nisam mogao da ga izdam. Imamo veliki cilj da dostignemo ovog leta: plasman u fazu po grupama Lige Evrope – rekao je Lukić.

Već je krajem prošle sezone postao ljubimac navijača, a sada će ovim gestom biti još veći.

– Postao sam omiljeni igrač tifoza i to mi veoma godi. Mnogo toga dugujem Macariju, sa njim sam poboljšao brojne aspekte u mojoj igri – poručio je srpski vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter