0
Evrokupovi

BRUKA U SPLITU: Hajduk ispao od amatera – navijači uleteli na teren da biju igrače, ima i povređenih! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.19 u 23:04

Hajduk iz Splita doživeo je veliku blamažu večeras na svom ‘Poljudu’, i kada je reč o rezultatu i zbog skandala koji je usledio posle meča.

Sve što je Hajduk večeras trebalo da uradi jeste bilo da sačuva 2:0 kojih je stekao protiv Gzire na Malti pre sedam dana. Ali to nije uspeo i doživeo je veliku sramotu.

Iako su Splićani u sedmom minutu poveli, previše opuštenom igrom u nastavku su dozvolili poluamaterskim igračima sa Malte da najpre izjednače u 57. minutu, a onda je Kone u 69. minutu ‘makazicama’ doneo preokret.

Gziri je nedostajao gol za prolaz i do njega je stigla u šestom minutu nadoknade kada je ponovo Kone efektno sa distance zatresao mrežu za šok na ‘Poljudu’.

Nije moglo ‘to tek tako’ da prođe kod navijača Hajduka koji su posle meča odlučili da sami ‘u lice’ kažu igračima šta misle o njihovoj igri i eliminaciji.

Uleteli su na teren u nameri da se fizički obračunaju, ali su reagovali policajci i redari koji su sprečili teže incidente. Letele su stolice i baklje i mogle su se čuti uvrede na račun igrača Hajduka i uprave kluba.

Igrači su sa terena nekako izašli nepovređeni, ali ne i svi navijači, pošto hrvatski mediji prenose da je jedan čovek pao sa istočne tribine i doživeo je povrede zbog kojih je odmah prebačen u bolnicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter