0
Domaći fudbal

BOAĆI O KUPU AFRIKE: Navijaću za Senegal u finalu, a razlog za to je… (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.19 u 14:38

Finale Afričkog Kupa nacija ulazi u završnu fazu. Jedan od fudbalera kojima je izmaklo učešće na turniru najboljih reprezentacija „Crnog kontinenta“ je Ričmond Boaći, napadač Crvene zvezde.

Povremeni član nacionalne selekcije Gane, pred finalni susret u kome se sastaju Senegal i Alžir razgovarao je sa komentatorom televizije Arena sport, Milošem Milićevićem.

Da li si oćekivao finale Senegal-Alžir?

– Očekivao sam ovakvo finale jer su i jedni i drugi igrali dobar fudbal. Svidelo mi se i kako je Mane igrao za ekipu, odnosno kako je Marez uspeo da se nametne kao lider. Nadao sam se da će Gana doći do finala, ali nažalost nismo uspeli. Senegal i Alžir su zaslužili da igraju finale.

Za koga ćeš navijati u finalu?

– Navijaću za Senegal zbog Manea. Volim Manea jer je igrač Liverpula koji smo jesenas pobedili u Beogradu. Takođe, dve zemlje, Senegal i Gana su u dobrim odnosima i zbog toga i zbog Manea, voleo bih da Senegal osvoji turnir.

Ko su po tvom mišljenju najprijatnija Iznenađenja na turniru?

– Bilo je mnogo iznenađenja, kao što su Madagaskar, Benin… Niko nije mogao da očekuje da će Gana igrati nerešeno sa Beninom. Fudbal je danas takav da ima dosta iznenađenja.

Kako ocenjuješ nastup Gane na Afričkom Kupu?

– Očekivao sam više od moje selekcije, jer imamo odlične igrače. Fudbal je nekad takav, ne bude uvek onako kako si zamislio. Vratili smo se kući da uradimo domaći i da se vratimo bolji sledeći put.

Salahov Egipat?

– Očekivao sam da naprave nešto više, ali u fudbalu ne zavisi sve od jednog igrača. Vratiće se i Egipat bolji sledeći put – rekao je Boaći

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter