0
Evrokupovi

TEDIĆ I BIRMANČEVIĆ: Moramo da nastavimo da radimo (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.19 u 11:47

Fudbaleri Čukaričkog Slobodan Tedić i Veljko Birmančević ističu da bi posle ubedljive pobede protiv Banantsa i plasmana u drugo kolo kvalifikacija trebalo ostati prizeman, kao i da veruju da će kontinuiranim radom u nastavku takmičenja imati dobre rezultate.

– Prošli smo u drugo kolo, dali smo svoj maksimum i u prvoj i u drugoj utakmici. Prva je bila bila teža dok je nismo otvorili i nismo malo opustili, druga utakmica je bila lakša kad smo jer smo dali rani gol. Na nama je da radimo i treniramo kao i do sada i mislim da neće biti problema u daljem toku takmičenja – rekao je Tedić novinarima u Jerevanu.

Čukarički je sinoć prošao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa pobedivši Banants ukupnim rezultatom 8:0, nakon što je trijumfovao u Jerevanu sa čak 5:0, što je najveći rezultat nekog srpskog kluba u gostima na evropskoj sceni.

– Bitno je da nismo primili gol, a to što smo davali golove je rezultat igre i visokog presinga. Svakako raduje i činjenica što smo ostvarili takav rezultat – kazao je on.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Njegov saigrač Veljko Birmančević u izuzetnom raspoloženju, ocenio je da Banants shodno rezultatu nije bio dostojan rival Čukaričkom.

– Oni nisu bili ekipa za naše merilo. Bitno je da smo pobedili i da smo prošli u drugo kolo. Velika je satisfakcija što je ostvaren najubeljiviji trijumf. Lepo je biti deo ove ekipe – rekao je Birmančević.

Prilikom proslave svog gola, a četvrtog za Čukarički, Birmančević je skinuo dres i istrčao ka domaćoj publici.

– To je nešto što je izašlo iz mene. Posveta je bila Zoranu Renduliću koji mi pruža podršku od prvog dana. Nije bila reakcija prema publici – pojasnio je Birmančević.

Mladi fudbaleri Čukaričkog posle ubedljive pobede nad Banantsom puni su samopouzdanja, pa tako veruju da će u narednom kolu, u kom bi rival trebalo da bude norveški Molde, s obzirom na to da posle prvog meča ima prednost od 7:1, ostvariti pobedu.

– Spremaćemo se za tu utakmicu, analiziraćemo ih. Ako budemo u ušli u taj meč kao u ova dva, mislim da neće biti problema – rekao je Tedić.

– Mislim da ćemo ih napasti i ostvariti pobede u oba meča – dodao je Birmančević.

Čukarički će svog rivala saznati u četvrtak uveče posle revanša izmedju Moldea i Rejkjavika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter