2
Evrokupovi

FOTO: Football Tripper

SPREMAJU SE ZA PARTIZAN: Škoti doveli sina Stiva Brusa… (FOTO)

Objavljeno: 17.07.19 u 21:29

Fudbaleri Partizana će najverovatnije sledećeg četvrtka gostovati Kilmarnoku u drugom kolu kvlafikacija za Ligu Evrope.

Na papiru Partizan je favorit, ali to mora da dokaže i na terenu. Crno-beli nisu do sada mnogo ‘pazarili’ ovog leta, doveli su Pešukića, Vujačića, Brežančića, Lutoivca, Dingu i Sadika. Ipak, spremni dočekuju prvo kolo Superlige Srbije protiv Inđije i dvomeč sa Kilmarnokom u kvalfikacijama za Ligu Evrope.

Ipak, skrštenih ruku ne sede ni na ‘ostrvu’. Kilmarnok je danas doveo sina poznatog britanskog trenera Stiva Brusa. Reč je o 34-godišnjem defanzivcu Aleksu Brusu. On je u Škotsku stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Viganom. Veći deo karijeri proveo je u Čempionšipu, ali je igrao i sa Halom u Premijer ligi.

Otac mu je Stiv Brus, koji je ovog leta preuzeo Njukasl. Pre Brusa, Kilmarnok je doveo i Mohameda el Makrinija, 32-godišnjeg zadnjeg veznog koji je stigao iz holandskog drugoligaša Rode. Iz Juventusa je došao i 25-godišnji golman Laurentiju Branesku, ali je on igrao samo za B tim Stare dame.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter