0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Drama u Nikšiću, Sutjeska izbacila Slovan, evo svih parova 2. kola… (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.19 u 23:11

U poslednjem meču 1. kola kvalfikacija za Ligu šampiona Sutjeska je posle penala 3:2 savladala Slovan iz Bratislave i napravila veliko iznenađenje.

Vodio je Slovan u Bratislavi sve do 96. minuta, a onda je bivši fudbaler Vojvodine i Radničkog iz Niša Damir Kojašević pogodio ‘bombom’ za 1:1.

Došao je red na revanš na ‘Gradskom stadionu’ u Nikšiću, a sreća je bila uz šampiona Crne Gore Sutjesku. Naime, Slovan je poveo u 49. minutu, lopta je uz dosta sreće stigla do Mohe na lveom boku, ovaj je loptu ubacio u peterac, a nekada velika želja Crvene zvezde Šporar je pogodio za 0:1.

Kao i u Bratislavi, Sutjeska je i u Nikšiću imala sreće. Igrao se 93. minut, golman plavih je bio u kaznenom Slovaka, a posle centaršuta Nikolića, Šofranac je izjednačio na 1:1. Posle produžetaka usledila je penal serija.

A, tamo je Fortuna bila na strani Sutjeske. Tri lopte završile su u mreži Slovana, dok samo dve iza leđa Giljena. Prvi penal za Slovake promašio je Dražić. Ipak, tragičar je bio Šporar koji nije realizovao penal u petoj seriji za izjednačenje.

Evo svih parova 2. kola kvalfikacija za Ligu šampiona:

Staza šampiona:

Kluž-Makabi Tel Aviv
BATE Borisov – Rozenborg
TNS – Kopenhagen
Ferencvaroš – Valeta
Dandalk – Karabag
Saburtalo – Dinamo Zagreb
Seltik – Kalju
CRVENA ZVEZDA – HJK
Sutjeska – APOEL
Maribor – AIK

Staza pratilaca:

Plzen – Olimpijakos
PSV – Bazel

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter