0
Evrokupovi

KRUNIĆ I TODOROVSKI PRED REVANŠ SA FLOROM: Verujemo u preokret!

Objavljeno: 17.07.19 u 14:21

Fudbaleri Radničkog u četvrtak od 20.45 sati dočekuju Floru iz Talina u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Estonski tim je u prvom susretu pobedio sa 2:0, pred Radničkim je težak zadatak, a šef stručnog štaba Simo Krunić i fudbaler Aleksandar Todorovski poslali su optimističke poruke sa konferencije za medije.

– Imamo veoma negativan i neugodan rezultat iz prve utakmice. Pokušaćemo da anuliramo tu njihovu prednost na taj način što ćemo igrati napadački. Moramo da rizikujemo i svesni smo toga. Rezultat od 2:0 je velika prednost i nama su potrebna najmanje tri gola kako bi prošli dalje. Tokom cele sedmice smo analizirali utakmicu koju smo odigrali i u kojoj smo potpuno podbacili. Puno smo grešili, ali i pored svega nismo smeli da dozvolimo da primimo taj drugi gol u 90. minutu. Igrači su svesni da smo tu utakmicu odigrali loše i sada su totalno fokusirani na ono što nas čeka sutra. Spremni smo , u ekipi je dobro raspoloženje, a ono što mi je posebno drago je da moji fudbaleri svhataju težinu ovog meča i veruju u preokret. Očekujem da igramo kvalitetno i borbeno i da uz podršku svih struktura kluba i publike na Čairu eliminišemo Floru – rekao je Simo Krunić, koji je najavio veoma ofanzivnu postavu za predstojeći meč.

– Nemamo šta da kalkulišemo. Moramo da ih napadnemo od samog starta i jurimo brzi gol koji bi nam otvorio vrata uspeha. Mogu da kažem da će se većina igrača koji su nastupili u Talinu ponovo naći u startnoj postavi, a napraviću najverovatnije dve promene. Saša Stojanović će sigurno početi utakmicu i to umesto nome, pošto nam je potrebna njegova kreacija na sredini terena u saranji sa Melegom i Tomićem. Moguće je da napravimo još jednu promenu, ali se još uvek dvoumimo oko toga. Moramo biti fokusirani i oprezni. Jurićemo golove, ali smo i svesni da ne smemo da primimo pogodak, jer bi u tom slučaju morali da postignemo četiri kako bi prošli u narednu rundu. Oni su opasna i uigrana ekipa i trebaće nam žestok rad tokom svih 90 minuta na terenu ako želimo da ostvarimo cilj – završio je Krunić.

Optimista pred duel sa Florom je i desni bek Nišlija Aleksandar Todorovski.

– Ovu utakmicu moramo da odigramo potpuno drugačije nego prethodnu, u kojoj smo mnogo grešili u svim linijama. Svim srcem želimo da
nadoknadimo taj rezultat, ali smo svesni da to neće biti lako. Fudbal je sjajna i zanimljiva igra i ja verujem da mi možemo da ih ovde dobijemo makar sa tri gola razlike. Biće teško, nezahvalan je zadatak pred nama, ali mi iz ove kože ne možemo. Daćemo naš maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da se sutra uveče svi radujemo na našem stadionu- izjavio je Todorovski.

Pobednik ovog dvomeča će se u drugok kolu kvalifikacija sastati sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

Ulaznice za duel između Radničkog i Flore puštene su u prodaju u ponedeljak na biletarnici ispred hale Čair, a svi zainteresovani moći će da ih kupuju sve do dana utakmice od 10 do 18 časova. Karte za istočnu, zapadnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za mesto u loži potrebno je izdvojiti 2.000 dinara.

Podsećamo da će južna tribina u četvrtak biti prazna, pošto je UEFA kaznila Radnički zbog neprimerenog transparenta i upotrebe pirotehničkih sredstava na meču protiv Makabija pre godinu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter