3
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

DOBRE VESTI: Ognjen Kuzmić uspešno operisan, ali je i dalje u indukovanoj komi

Objavljeno: 17.07.19 u 13:24

Operacija Ognjena Kuzmića koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra završena je uspešno.

Dobre vesti. Crvena zvezda je na svom sajtu objavila da je njen igrač Ognjen Kuzmić uspešno operisan i da su sanirane maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno.

Ovim hiruškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

Ova operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna, kako bi se polomljena gornja vilica, i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše.

Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu – stoji u obaveštenju na sajtu.

Crvena zvezda je dodala da će nastaviti blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju našeg košarkaša.

0
0

3 Komentara

  1. Koliko je imao promila alkohola u krvi,kada je toliko jurcao,to niko ne postavlja!!!???,sigurno je bio trezan kada se vracao sa svadbe!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da su kriterijumi isti prema svakom bio siromasan ili bogat,groblja bi bila praznija,ovako ako nemas fa platis neku intervenciju ili DEBELO podmitis lekara napustas ovozemaljski svet mnogo brze!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter